• PRO TV
  • Cum sună piesa „București”, lansată de Deliric și The Motans. Reacția fanilor: „Ce tare, este de numărul 1 în trending. Haideți să o urcăm sus!”

Cum sună piesa „București”, lansată de Deliric și The Motans. Reacția fanilor: „Ce tare, este de numărul 1 în trending. Haideți să o urcăm sus!”

Cum sună piesa „București”, lansată de Deliric și The Motans. Reacția fanilor: „Ce tare, este de numărul 1 în trending. Haideți să o urcăm sus!”

Colaborarea dintre Deliric și The Motans a surprins showbizul românesc. Piesa „București”, lansată pe 18 ianuarie, este compusă și cântată de cei doi artiști și produsă de Emanuel Masson.

Printr-un afiș haios, cu un porc și un motan aflați la volan, Deliric și The Motans și-au anunțat lansarea piesei „București”. În cariera lor artistică abordează stiluri diferite, dar iată că asistăm la o colaborare inedită, prin care cei doi artiști transmit un mesaj puternic societății. Versurile se referă la realitatea pe care o trăim, mai exact la viața dură din marile metropole, așa cum este și București. 

„Capitala României s-ar putea să te mintă, 

Își pune semnătura, dar sigur nu o reprezintă. 

Totul e original, dar tre să vii cu referințe, 

E plin de cocalari și fițe în tendințe (...)

E plin de milioanari, care fac retur, 

Pentru că și-au luat mașini și ceasuri prematur; sunt o parte din versurile piesei. 

Ascult-o integral mai jos: 

Fanii au reacționat imediat cu mesaje de apreciere:

„Ce tare, este de numărul 1 în trending. Haideți să o urcăm sus!”, „Wow! Bravo băieți!”; „Doamne, ce vă ador!”, „Sună bine, bine !”

Răzvan Eremia (41 de ani), cunoscut cu numele de scenă Deliric, este un rapper român și unul dintre membrii fondatori ai trupei C.T.C. Printre piesele sale se numără: „Am visat că schimbăm lumea”, „Independent”, „Lasă”, „Gogoși”.

Denis Roabeș (34 de ani), cunoscut cu nemele de scenă The Motans, este un cântăreț, compozitor și textier din Republica Moldova.În 2018 și-a lansat albumul de debut My Gorgeous Drama Queens. Printre piesele incluse pe disc se numără „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000 RPM”, dar și „Weekend”, piesa lansată împreună cu Delia, care a depășit 33 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Deliric, The Motans

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni