• PRO TV
  • La 72 de ani, Jane Seymour a dezvăluit că viața ei sexuală este mai bună ca oricând. Care este secretul celebrei actrițe din „Dr. Quinn”

La 72 de ani, Jane Seymour a dezvăluit că viața ei sexuală este mai bună ca oricând. Care este secretul celebrei actrițe din „Dr. Quinn”

La 72 de ani, Jane Seymour a dezvăluit că viața ei sexuală este mai bună ca oricând. Care este secretul celebrei actrițe din „Dr. Quinn”

Vârsta este cu siguranță doar un număr în cazul ei. Ajunsă la 72 de ani, celebra Jane Seymour arată impecabil și iubește ca o adolescentă. Actrița care a ajuns la inimile a milioane de români cu personajul Dr. Quinn, din serialul fenomen cu același nume, a dezvăluit recent câteva picanterii din viața ei amoroasă.

Gallery

De câteva luni, Jane Seymour trăiește o frumoasă și intensă poveste de dragoste alături de chitaristul John Zambetti, care este cu un mai mare decât ea. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Actrița a vorbit despre viața ei sexuală într-un interviu oferit recent celor de la Cosmopolitan pentru numărul dedicat „Cum să faci sex după 60 de ani”, scrie Daily Mail

Jane a dezvăluit că la 72 de ani are parte de cel mai „pasional sex” din viața ei

„Sexul în acest moment este mai minunat și mai pasional ca oricând. Nu-mi amintesc să-l fi mai fi trăit așa. Iar asta se întâmplă pentru că este construit pe încredere, dragoste și experiență”, a punctat actrița de 72 de ani.

„Acum mă cunosc pe mine și îmi cunosc corpul, iar John a avut propriile experiențe în viața lui, nu este ca atunci când ești mai tânăr”, a adăugat ea, referindu-se la chitaristul trupei The Malibooz, în vârstă de 73 de ani.

„Viața ta sexuală nu trebuie să se termine la 60 de ani. Până la urmă, toți căutăm ceva care să ne pună sângele în mișcare. Când o să îți dai seama de asta, vei fi o persoană fericită”, a mai adăugat îndrăgita actriță.

Jane crede că odată cu vârsta, sexul devine mai mult centrat pe intimitate.

„Presupun că în rândul generațiilor mai tinere, oamenii fac sex mai întâi și apoi spun: 'Oh, apropo, bună ziua'. Ce mai faceți?”. Cu cât îmbătrânesc mai mult, cu atât sexul se bazează mai mult pe intimitatea emoțională, pe faptul că am împărtășit cu cineva suișurile și coborâșurile vieții - sentimentele noastre, bucuriile noastre, tristețile noastre, pasiunile și dorințele noastre reciproce”, a continuat Jane.

Actrița a glumit spunând că un „bonus” al sexului la o vârstă înaintată este faptul că nu poți rămâne însărcinată.

Lucrul nebunesc este că, în acest moment, mă simt de parcă aș avea atât experiență, cât și 16 ani. Simt cu adevărat că sexul și intimitatea sunt mai bune la vârsta mea decât au fost vreodată. Chiar vorbesc serios. Și a fost nevoie să fiu singură după căsătoriile mele ca să învăț că nu trebuie să dispar pentru ca sexul și romantismul să se lege”, a mărturisit actrița.

Seymour a explicat că, în relațiile anterioare, uita să se gândească la ea însăși.

„Ultima mea despărțire a declanșat o revelație: Ori de câte ori eram cu cineva, eu dispăream în relație. Întâlnirea cu cineva era despre "a avea totul": cariera, familia mixtă, căsătoria, nu despre romantism și niciodată, niciodată despre mine. După ce s-a terminat ultima mea relație, am avut intenția de a fi singură și pe cont propriu. Am plecat în Grecia și am închiriat un iaht mic pe Marea Ionică de Sud. Am mers în Islanda și am escaladat ghețari”, și-a amintit ea. Apoi, la scurt timp l-a întâlnit pe John.

Jane Seymour a fost căsătorită de 4 ori

Jane Seymour este mamă a patru copii și a fost căsătorită de 4 ori. A fost la un pas de a cincea căsătorie, doar că l-a refuzat pe fostul ei iubit, regizorul David Green, cu care a avut o relație de mai bine de 10 ani. „Mi s-ar fi părut un lucru oribil… am zis că nu vreau să pun un număr în dreptul numelui sau”, a motivat actrița alegerea sa.

Acum, actrița care interpretat rolul unei Bond girl în filmul „Live and Let Die” din 1973 e mai fericită ca niciodată în brațele lui John Zambetti.

Fotografii: Getty Images

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni