• PRO TV
  • Dorian Popa recunoaște în ce relații a rămas cu Babs, după doar câteva luni de la despărțire: „Ne dăm două palme”

Dorian Popa recunoaște în ce relații a rămas cu Babs, după doar câteva luni de la despărțire: „Ne dăm două palme”

Dorian Popa recunoaște în ce relații a rămas cu Babs, după doar câteva luni de la despărțire: „Ne dăm două palme”

După câteva luni de când au decis să meargă pe drumuri separate, Dorian Popa a vorbit despre situația actuală dintre el și Babs. Artistul a fost prezent la ziua ei de naștere, iar fanii sperau la o împăcare.

Gallery

În toamna anului trecut, Babs și Dorian Popa s-au despărțit, după o relație care a durat 11 ani. Ambii au recunoscut că nu mai formează un cuplu, după ce zvonurile despre separarea lor au început să se răspândească.

Babs și Dorian Popa au rămas prieteni

Păreau cuplul perfect și că vor rămâne împreună pentru totdeauna, dar viața a avut alte planuri cu ei. După o despărțire dureroasă, au lăsat timpul să așeze lucrurile și au rămas în relații bune, în semn de respect unul față de altul, motiv pentru care, Dorian i-a fost alături fostei iubite la ziua ei de naștere.

Mai mult decât atât, chiar dacă a fost extrem de discret în ceea ce privește separarea, a recunoscut că a fost afectat de tot ceea ce s-a întâmplat și a avut nevoie de o perioadă, pentru a asimila faptul că nu se mai află într-o relație.  

„Eu cred că poate să existe prietenie. Poate nu e prietenia aia la cataramă, dar un soi de amiciție, bazată pe respect și pe anii ăia mulți care s-au consumat între două entități, trebuie să existe.

Ar fi penibil să vin să spun că lucrurile s-au terminat ca-n basme. Nu s-au terminat ca în basme, dar asta nu înseamnă că, după ce am realizat că s-au terminat, nu putem să nu ne scuturăm un pic, să ne dăm două palme și să spunem dacă s-au terminat, de ce să continuăm?”, a povestit Dorian Popa, în cadrul unui podcast.

De ce s-au despărțit, de fapt, Dorian Popa și Babs

Deoarece nu mai afișau prea mult pe rețelele de socializare, fanii se obișnuiseră cu acest lucru, știind doar că relația lor continuă să fie la fel de frumoasă ca la început. Despărțirea i-a luat foarte mult prin surprindere pe aceștia, mai ales din cauza faptului că niciunul nu a dezvăluit ce s-a întâmplat.

În cadrul aceluiași podcast, Dorian Popa a făcut lumină în acest sens și a recunoscut că vinovate pentru separare au fost percepțiile diferite asupra lucrurilor, odată cu trecerea timpului.

„Anii, de multe ori, trec peste noi și lucrurile nu mai coincid. Oamenii nu mai au interese comune, se schimbă, poate își doresc ale lucruri în viață și eu cred că noi am avut maturitatea necesară să înțelegem că drumurile noastre nu mai coincid la fel de bine”¸a mai declarat artistul.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni