• PRO TV
  • Cristi Borcea și Valentina Pelinel, imagini romantice din Maldive. De ziua lui, omul de afaceri a petrecut într-un peisaj exotic

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, imagini romantice din Maldive. De ziua lui, omul de afaceri a petrecut într-un peisaj exotic

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, imagini romantice din Maldive. De ziua lui, omul de afaceri a petrecut într-un peisaj exotic

Pe 17 ianuarie, Cristi Borcea și-a sărbătorit ziua de naștere. Omul de afaceri a împlinit 54 de ani, iar cu aceasă ocazie a ales să sărbătorească departe de casă, tocmai în Maldive. Împreună cu soția lui, Valentina Pelinel, au pozat în ipostaze romantice.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au ajuns recent pe insula Bolifushi din Maldive, acolo unde s-au cazat într-un resort luxos. Cei doi au făcut mai multe fotografii și filmulețe, arătându-le prietenilor destinția lor de vacanță. În poze nu apar și copiii, semn că soții au decis să plece singuri. 

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în 2018 și au împreună trei copii, gemenele Maria Indira și Maria Raisa și un băiat Milan. 

​Într-un interviu exclusiv pentru emisiunea La Măruță, Valentina Pelinel a povestit cum s-a schimbat viața ei după căsătoria cu Cristi Borcea

„Ies destul de rar, la evenimente ale prietenilor de suflet sau ale clienților mei, pentru că eu vreau să petrec timp și cu copiii, să fac și sală, de toate. Atunci, trebuie să-mi creez priorități. Petrec și mult timp cu soțul meu, seara, acasă”

Valentina spune că dimineața, de obicei merge la sală, unde își bea cafeaua cu prietena ei, după care are diverse întâlniri, își ia copiii de la școală. 

„După ce vine soțul meu seara acasă, ne jucăm puțin cu copiii, apoi rămânem noi doi, pe terasă, și dezbatem”, mărturisește Valentina. 

Cristi Borcea spune că, alături de Valentina, se simte „cel mai fericit și mai împlinit, din toate punctele de vedere”. Ea a apărut în viața lui după o perioadă mai agitată. O vedea pe afișe în America și își dorea să o cunoască. Omul de afaceri spune că nu i-a fost ușor să o cucerească. 
„Valentina m-a prins în momentul în care ...am venit și după pușcărie. Atunci nu conta nimic pentru mine decât Dinamo. Acum eu nu mă uit la un meci întreg. A fost tatonare de câțiva ani, nu a fost așa ușor”, a spus Cristi Borcea în podcastul moderat de Viorel Grigoroiu.

Legat de calitățile pe care le apreciază la soția lui, Borcea a subliniat: „Ea e foarte calculată, liniștită, pozitivă” și se înțelege foarte bine cu toți copiii lui din căsătoriile anterioare. 

Vezi galeria foto de mai jos

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Valentina Pelinel 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni