• PRO TV
  • Pavel Bartoș împlinește astăzi 49 de ani! Cum își sărbătorește ziua de naștere îndrăgitul prezentator de la „Vocea României” și „Românii au talent”

Pavel Bartoș împlinește astăzi 49 de ani! Cum își sărbătorește ziua de naștere îndrăgitul prezentator de la „Vocea României” și „Românii au talent”

Pavel Bartoș împlinește astăzi 49 de ani! Cum își sărbătorește ziua de naștere îndrăgitul prezentator de la „Vocea României” și „Românii au talent”

Actorul și prezentatorul Pavel Bartos împlinește astăzi, 20 ianuarie, frumoasa vârstă de 49 de ani!

Gallery

​Pavel Bartoș este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din România. De-a lungul carierei sale, actorul și prezentatorul show-urilor „Vocea României” și „Românii au talent” a cucerit inimile publicului atât cu spiritul său energic, cât și cu veșnicul zâmbet larg pe față.

Astăzi, Pavel Bartoș a mai trecut un prag, iar alături i-au fost membrii familiei, prietenii, dar și colegii de breaslă, printre cei care i-au transmis gânduri bune aflându-se și Raluka, cea lângă care a prezentat, doi ani la rând, faimosul Protevelion. Mesaje frumoase a primit și de la Andreea Esca, Anca Dumitra, Majda Aboulumosha, Elvira Deatcu, Iulia Pârlea și Maria Rădeanu.

​​Încă de la primele ore ale dimineții, Pavel Bartoș le-a spus fanilor din mediul online că i-a fost îndeplinită dorința de ziua lui: „De ziua mea mi-am dorit să vină iarna și a venit! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest cadou, iar noi ne bucurăm. Deszăpezim aici tot, suntem harnici de dimineață. V-am pupat, oameni buni!”, a transmis Pavel Bartoș într-un clip video în care se afla alături de fiica sa.

View this post on Instagram

A post shared by PavelBartos (@pavelbartos)

Pavel Bartoș, despre parcursul său în televiziune: „M-a descoperit așa cum sunt eu”

Pavel Bartoș s-a născut pe 20 ianuarie 1975 în Miercurea Ciuc și a a urmat Facultatea de Teatru la Universitatea Babeș - Bolyai din Cluj.

În anul 2001 a intrat în trupa Teatrului Odeon din București, iar mai apoi și-a făcut debutul și în televiziune. Trei ani mai târziu, Pavel a apărut pe micile ecrane în rolul lui „Paul Tănase” în telenovela „Numai iubirea”, iar în anul următor a interpretat rolul lui „Luigi” în telenovela „Păcatele Evei”.
Au urmat, mai apoi, roluri în producțiile: „Iubire ca in filme”, „Îngerașii”, „Aniela” și „State și Flacăra - Vacanță la Nisa”.

Ulterior, în 2008, Pavel Bartoș a participat la „Dansez pentru tine”, iar din anul 2011 este prezentator la „Românii au talent” și, alături de Smiley, la „Vocea României”.

„Cred că acele momente au fost începuturile mele adevărate în televiziune. Atunci l-am cunoscut producătorul „Dansez pentru tine”, care pe urmă a făcut „Românii au talent” și „Vocea României”.

Acolo, m-a descoperit așa cum sunt eu și, cumva, mi-am dat casting-ul pentru emisiunile care au urmat pentru mine. Așa că, pe lângă participarea memorabilă, când am descoperit valențe extraordinare de dansator, acest show a însemnat adevărata mea întâlnire cu televiziunea”, povestea prezentatorul TV.

Debutul ca regizor și comedia „Ramon”
Pavel Bartoș a debutat ca regizor la Festivalul de Film Transilvania în anul 2019, cu scurtmetrajul „Romanian Tradition”, iar la premieră au participat peste 2000 de cinefili, curioși să vadă primul scurt metraj produs de îndrăgitul prezentator.

În 2023, la patru ani de la debutul său regizoral, Pavel Bartoș surprinde din nou publicul și a lansat lungmetrajul „Ramon”, de această dată din postura de producător.

Filmul „Ramon”, în regia lui Jesus del Cerro și scris de Anghel Damian, este primul lung metraj pe care Pavel Bartoș îl produce și se dovedește a fi un real succes.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni