• PRO TV
  • Bia Khalifa și Anne Bâgu s-au bătut într-un club din București! Videoclipul cu cele două face înconjurul internetului

Bia Khalifa și Anne Bâgu s-au bătut într-un club din București! Videoclipul cu cele două face înconjurul internetului

Bia Khalifa și Anne Bâgu s-au bătut într-un club din București! Videoclipul cu cele două face înconjurul internetului

Bia Khalifa și Anne Bâgu au fost protagonistele unui adevărat scandal, desfășurat într-un club din București. Cele două creatoare de conținut s-au luat la bătaie, după ce dansatoarea a bruscat-o pe blondină, de față cu toată lumea.

Gallery

​Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane publice din România, aceasta făcându-se remarcată în urmă cu mulți ani, atunci când apărea la brațul lui Dani Mocanu. Anii au trecut, iar odată cu ei, blondina a avut parte de mai multă notorietate, ajungând să fie urmărită de sute de mii de oameni pe rețelele de socializare. 

Recent, Bia Khalifa a fost implicată într-un scandal de zile mari! Vedeta, aflată într-un club din București, a fost bruscată de Anne Bâgu, chiar pe scenă. În acel moment, blondina s-a oprit din dans și a sărit la bătaie la colega sa de breaslă. Oamenii de la securitate au intervenit imediat în scandalul celor două, însă după ce au părăsit clubul, cearta a continuat.

În parcarea localului, cele două au continuat schimbul de replici, dar și gesturile de agresiune fizică. La un moment dat, Bia Khalifa a scuipat-o pe Anne Bâgu, iar întreg scandalul a fost surprins de camerele telefoanelor mobile ale celor prezenți. 

@bialegit.memes Bia Khalifa ?? #bialegit #biakhalifa #annebagu #foryou #biakhalifa? #foryoupage ♬ оригинальный звук - spotify

Până în acest punct, niciuna dintre fete nu a vorbit public despre cele întâmplate, însă Bia a lăsat mai multe comentarii la videoclipurile despre scandal, susținând că există mai multe imagini pe care o să le facă publice la momentul potrivit. 

Sursă foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni