• PRO TV
  • Sânziana Buruiană se confruntă cu probleme de sănătate, după opt ani de alăptat fără oprire: „Observ că...”. Fosta asistentă de televiziune tot nu vrea să se oprească

Sânziana Buruiană se confruntă cu probleme de sănătate, după opt ani de alăptat fără oprire: „Observ că...”. Fosta asistentă de televiziune tot nu vrea să se oprească

Sânziana Buruiană se confruntă cu probleme de sănătate, după opt ani de alăptat fără oprire: „Observ că...”. Fosta asistentă de televiziune tot nu vrea să se oprească

Sânziana Buruiană alăptează de opt ani și nu are de gând să se oprească prea curând, doar că problemele de sănătate au început să își facă simțită prezența.

Gallery

Sânziana Buruiană vrea să intre în Cartea Recordurilor în ceea ce privește alăptatul, doar că, de ceva timp, au început să se resimtă problemele de sănătate cauzate de alăptatul la care încă nu a renunțat.

Sânziana Buruiană are probleme de sănătate din cauza alăptatului

Fiica cea mică a Sânzianei Buruiană încă este dependentă de laptele matern, ceea ce înseamnă că fosta asistentă de televiziune nu o va înțărca momentan. Fiica ei cea mare nu mai este alăptată, deoarece a intrat la școală, dar mezina încă nu a fost înțărcată.

Sânziana Buruiană a apelat la suplimente și la vitamine, deoarece problemele de sănătate au început să își spună cuvântul. Aceasta se confruntă cu probleme cu dinții și cu un deficit major de calciu, dar, atât timp cât afecțiunile nu se vor agrava, va continua să o alăpteze pe fiica cea mică.

„Continui și anul acesta cu alăptatul. Fetița cea mică merge, deja, la grădiniță, dar văd că nu renunță. În continuare vrea. Ea are trei anișori, dar cred că o să o urmeze pe surioara pe care am alăptat-o până pe la șase ani.

Eu sunt destul de mulțumită (n.r. de aspectul sânilor). Nu mi s-au întâmplat modificări extrem de mari din punctul ăsta de vedere, ca să renunț la alăptat. În schimb, sunt ceva probleme cu calciul, cu dinții, după atâția ani de alăptat. Trebuie să iau niște suplimente, niște vitamine. Observ că îți mănâncă din calciu”, a spus Sânziana Buruiană, într-un interviu.

Sânziana Buruiană și soțul ei nu mai petrec mult timp împreună

Deși se bucură foarte mult că are o familie, Sânziana Buruiană a recunoscut că îi este foarte greu să se împartă între copii și soț, motiv pentru care, trebuie să sacrifice timpul petrecut alături de Nicolae Zuluf.

Vedeta prioritizează nevoile copiilor, se asigură că nu le lipsește absolut nimic și, abia după ce termină tot ce are de făcut în ziua respectivă, reușește să petreacă puțin timp și alături de soțul ei: „Să mă vezi după o zi de muncă, atunci când trebuie să le rezolv la fiecare problemele, dacă mai sunt în formă. Nu ai cum! La 12 noaptea pot să mă relaxez și eu împreună cu soțul”.  

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni