• PRO TV
  • Marius Manole a luat o decizie neașteptată: „40 de ore fără mâncare”. Ce dietă vrea să țină actorul din „Groapa”

Marius Manole a luat o decizie neașteptată: „40 de ore fără mâncare”. Ce dietă vrea să țină actorul din „Groapa”

Marius Manole a luat o decizie neașteptată: „40 de ore fără mâncare”. Ce dietă vrea să țină actorul din „Groapa”

Marius Manole, îndrăgitul actor român, cu o carieră impresionantă în teatru și film, și-a surprins fanii cu decizia pe care a luat-o recent. În vârstă de 45 de ani, protagonistul din serialul „Groapa”, care îi dă viață lui Alică, și-a propus să țină post intermitent.

Marius Manole are o constituție atletică, dar cu toate acestea și-a exprimat dorința de a ține post intemitent (intermittent fasting). 

Gallery

Fastingul sau postul intermitent este o dietă care implică alternarea între perioade de alimentație și perioade de post. Kilogramele pe care o persoană le poate pierde cu postul intermitent variază în funcție de factori precum vârsta, greutatea inițială, nivelul de activitate fizică și durata postului.

„40 de ore de fasting ( fără mâncare). Doar apă, ceai și cafea fără zahăr. Încă sunt bine și energic. Wooooow. Dacă nu leșin diseară la spectacol (că vreau să merg și la sală) poate fac 72 de ore.La mine e pentru prima oară. Voi aveți experiențe în acest sens?”, este mesajul actorului postat pe pagina de socializare, în dreptul unei fotografii. 

Postarea actorului a primit sute de like-uri, dar și comentarii de apreciere. Unii au venit cu recomandări:

„Felicitări! Fastingul e sănătos, dar mare grijă la consumul de energie. Mai bine fără sală! Mersul pe jos și 2-3 flotări e ok”; „Niciodată sală după atâtea ore de fasting, mai ales când ești novice în domeniu”; „Cel mai sănătos rămâne, din punctul meu de vedere, postul ortodox. Dacă respectăm cele patru posturi mari ale anului și zilele de post din săptămână, este absolut perfect”; „Felicitari! Nu e greu, e sănătate curată. Nu se recomandă sport în aceste zile. Doar mers lejer, plimbare și miscare ușoară”;

„Bravo! Care e scopul principal pentru fasting la tine?”, a fost curios un admirator.

„Resetare”, a răspuns Marius Manole. 

Marius Manole a absolvit Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, secția Actorie, la clasa profesor Emil Coșeriu și Cornelia Gheorghe în 2001.

Între 2002 – 2003, a urmat cursurile Secției de Coregrafie de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. 

Marius Manole a debutat pe scena Teatrului „Maria Filotti” din Brăila, în 2002, cu rolul Paulie în piesa „Drept ca o linie” de Luis Alfaro, în regia lui Radu Apostol. De atunci și până în prezent a jucat în zeci de piese de teatru, dar și în seriale TV. El s-a alăturat distribuției VLAD la finalul sezonului 3. Actorul a interpretat rolul lui Petre Toteanu, un procuror șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței.

În serialul „Groapa”, joacă rolul lui Alică, un om amărât care locuiește într-o baracă și este ajutat de familia Vlahu, în special de către Sasha care îi devine prieten. 

„Am un rol straniu, uneori foarte ciudat. Am foarte multe haine pe mine şi cum am filmat şi la 40 de grade Celsius credeam că o să mor la un moment dat. Eu joc Alică, un personaj care îmi este foarte drag. Este un băiat cu nişte deficienţe. Nu ştim povestea lui până la capăt, nici eu nu o ştiu... Nu ştiu încă ce se va întâmpla cu el, ci aflu la fiecare episod în parte şi îl joc ca atare. E un personaj foarte frumos şi foarte emoţionant, pentru că acest Alică e un om bătut de soartă, umilit, care nu e iubit şi cred că sunt foarte mulţi oameni care au un Alică în ei. Mă aşteptam la foarte mult hate pentru acest personaj. Am învăţat că nu e problema mea dacă oamenii comentează urât, sunt mulţi oameni nefericiţi şi am învăţat demult să nu mă mai afecteze”, a povestit Marius Manole în emisiunea „Vorbește lumea”.

Sursă foto: arhiva PRO TV, Facebook/ Marius Manole

Vezi și: Fastingul, o metodă populară de slăbit

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni