• PRO TV
  • Jamie Dornan, actorul din ”50 Shades of Grey”, aproape ucis de o omidă. Ce s-a întâmplat

Jamie Dornan, actorul din ”50 Shades of Grey”, aproape ucis de o omidă. Ce s-a întâmplat

Jamie Dornan, actorul din ”50 Shades of Grey”, aproape ucis de o omidă. Ce s-a întâmplat

Actorul Jamie Dornan a fost internat de urgență cu simptome de atac de cord, care este foarte posibil să fi fost cauzate de interacțiunea cu o omidă toxică.

Gallery

Acesta se afla în vacanță, în Portugalia, la un resort de golf, alături de prietenii lui, când i-au amorțit mâinile și picioarele.
Prezentatorul Gordon Smith, unul dintre prietenii lui Jamie, care s-a îmbolnăvit și el, a declarat că inițial a crezut că simptomele au fost provocare de consumul exagerat de vin alb, martini espresso și cofeină, dar medici a sugerat că ar fi vorba de o omidă.

”Se pare că ne-am atins de niște omizi și că am fost norocoși că am scăpat cu viață”, a declarat Smith.

Omizile defoliatoare de pin au mii de perișori care conțin o proteină iritantă care poate cauza dureri de piele, iritații ale ochilor și gâtului, și, în unele cazuri, reacții alergice, conform lui Forest Research.

La scurt timp după ce a ajuns la spital, Gordon a fost întâmpinat de Jamie, care avea diverse device-uri medicale atașate de piept. Acesta a spus: ”Doamne, Gordon, la 20 de minute după ce ai plecat, mi-au amorțit brațul stâng, piciorul stâng, apoi piciorul drept și m-am trezit într-o ambulanță”.
După ce a fost tratat, paramedicii l-au rugat să facă alături de ei un selfie, ”exact ceea ce-ți dorești când ești scos în căruțul cu rotile din spital”.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni