• PRO TV
  • Vestea momentului în showbiz! O vedetă celebră din România este însărcinată pentru prima oară

Vestea momentului în showbiz! O vedetă celebră din România este însărcinată pentru prima oară

Vestea momentului în showbiz! O vedetă celebră din România este însărcinată pentru prima oară

Lorena Șerban împlinește astăzi frumoasa vârstă de 25 ani, iar cu această ocazie și-a anunțat comunitatea din online de sute de mii de followers că este însărcinată.

Gallery

​Extrem de încântată de noua ipostază în care se află, Lorena mărturisește că și-a dorit dintotdeauna să fie o mamă tânără: “De când formez un cuplu cu Sebi, mi s-a confirmat faptul că dorința mea de a deveni mama crește de la o zi la alta, iar când am aflat că sunt însărcinată am fost tare fericiți amândoi. Mi-a fost greu să țin secretul atâtea luni, dar astăzi vreau să mă bucur alături de voi de această perioadă specială”.

Momentan, Lorena și Sebi se află în Tenerife, unde au parte de o vacanță călduroasă, cei doi pregătindu-se cu multe emoții să devină părinți în luna mai. 

Lorena Șerban face parte din portofoliul de content creators al agenției Squad Influencers și promite conținut creativ și de acum înainte pe Instagram și TikTok pentru comunitatea ei dedicată.

Cum a anunțat Lorena Șervan că este însărcinată

Lorena Șerban a anunțat că este însărcinată, chiar în ziua în care a împlinit 25 de ani. Aceasta a postat pe Instagram un videoclip emoționant în care i se poate observa burtica de gravidă, dar și un mesaj care i-a impresionat pe fani:

„23 de săptămâni, pe 23 ianuarie ?
Credeam că știu cum se simte iubirea necondiționată.
Iubire simt și am simțit în fiecare zi, pentru părinții mei, pentru persoana pe care am ales-o să îmi fie alături o viață și chiar și pentru propria-mi persoană.
Dar tu, suflet mic ce crești în pântecul meu, m-ai învățat deja o lecție. Odată cu vestea ta mi-a reapărut credința. Acum știu că există cineva acolo sus care ne ascultă dorințele si mișcă lucrurile în direcția în care este cel mai bine pentru noi. Ne-ai ales să îți fim părinți și îți suntem recunoscători veșnic și foarte entuziasmați să te cunoaștem.
Ai fost dorit și ești iubit. Necondiționat.”, a scris ea.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni