• PRO TV
  • Momentul viral cu un cântăreț care plânge pe facebook pentru că nu poate să-și vadă fiul: „Sunt gata să fiu umilit”

Momentul viral cu un cântăreț care plânge pe facebook pentru că nu poate să-și vadă fiul: „Sunt gata să fiu umilit”

Momentul viral cu un cântăreț care plânge pe facebook pentru că nu poate să-și vadă fiul: „Sunt gata să fiu umilit”

Într-un moment de deznădejde, un cântăreț moldovean și-a deshis sufletul în fața prietenilor și a fanilor ce-l urmăresc pe rețelele sociale. Patric Hanganu, un artist popular în Republica Moldova, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că fosta iubită nu-i permite să-și vadă fiul.

Înregistrarea video, pe care a postat-o Patric Hanganu pe Facebook, a devenit virală. Mii de oameni i-au apreciat curajul de a vorbi deschis despre problema prin care trece. 

„Mă adresez cu multă rușine la comunitate și la oameni, nu ca bărbat și nu ca cântăreț, dar ca om și ca tată. Acest video îl postez cu lacrimi în ochi și cu multă rușine și sunt gata să mă umilesc și să accept toată umilința și bătaia de joc din partea oricui numai ca să pot să îmi văd copilul și să nu mi se ia drepturile de tată asupra lui”, este o parte din mesajul cântărețului. 


Patric recunoaște că s-a certat cu mama copilului său, iar fiica ei mai mare a filmat totul. Potrivit cântărețului, fosta iubită îl șantajează că va face publice acele imagini și că se va alege cu dosar penal.

„La ultima ceartă fiica ei mai mare m-a filmat în stare de nervi și a rupt din context unele video și cu ele mă șantajează ca o să îmi ia copilul și o să îmi facă dosar penal si nu o să pot să mă apropii de el minim 3 luni. M-am săturat ca bărbat să tac din gură și să fiu atît de tare umilit și înjosit”, spune el. 

„Știu ca e rușinos ce am postat și nu e demn de un bărbat, dar altă cale nu am avut, mă iertați”, a mai scris Patric Hanganu.

În timp ce unii oameni l-au încurajat, alții i-au criticat reacția:


„Îmi pare rău… tu ești un suflet așa de bun! Sper să găsești soluții și să vă ajute Dumnezeu să rezolvați problemele!”,
„Nu e o rușine să plângi, chiar dacă ești bărbat, mai ales când este vorba de propriul tau copil”;
„Joci bine teatru”;
„Patric nu te supăra, dar fii bărbat și nu te plânge pe net”

După mesajul lui Patric, fosta lui iubită Svetlana Nichitina a venit cu prima reacție, care a fost un citat: „Să ții limba după dinți este un talent, dar să păstrezi secretele altuia este o artă”, scrie perfecte.md

Patric Hanganu este un interpret și instrumentist din Republica Moldova, care cântă împreună cu o formație la diverse evenimente.

Sursă foto: Facebook/ Patric Hanganu 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni