• PRO TV
  • Larisa Popa, primul mesaj după ce s-a spus că nu mai lucrează la Taverna Racilor! Cum a reacționat angajata lui Pescobar

Larisa Popa, primul mesaj după ce s-a spus că nu mai lucrează la Taverna Racilor! Cum a reacționat angajata lui Pescobar

Larisa Popa, primul mesaj după ce s-a spus că nu mai lucrează la Taverna Racilor! Cum a reacționat angajata lui Pescobar

Paul Nicolau, cunoscut de publicul larg sub numele de Pescobar, a avut în ultimele luni o serie de probleme serioase cu lanțul său de restaurante. Atât patronul, cât și angajații săi au fost nevoiți să facă față unor presiuni destul de mari, iar clienții fideli de la Taverna Racilor au observat că nici renumita Larisa Popa nu s-a mai afișat alături de șeful său.

Gallery

​Larisa Popa, mâna dreaptă a lui Paul Nicolau, le-a dat impresia celor care o urmăresc în mediul online că nu mai lucrează pentru afacerist. Mulți s-au gândit că ori și-a dat demisia, ori a fost concediată, însă tânăra nu a lăsat lucrurile astfel și a reacționat imediat.

De curând, bruneta s-a afișat din nou pe rețelele de socializare, iar în cadrul postării respective a fost întrebată de către un internaut dacă mai lucrează în locația lui Pescobar din Cluj, răspunsul tinerei fiind unul afirmativ.

Pescobar, despre o posibilă relație amoroasă cu Larisa Popa

Apropierea dintre cei doi și faptul că mereu se afișează împreună i-a pus serios pe gânduri pe fani. Toți s-au întrebat dacă formează un cuplu, iar afaceristul nu a întârziat cu răspunsul.

Patronul de la Taverna Racilor a precizat, în cadrul unui podcast, că sunt atât de apropiați fiindcă Larisa este omul lui de încredere și că se înțeleg foarte bine.

„E un joc de marketing și e o persoană foarte apropiată familiei și business-ului. Larisa lucrează la mine de șapte ani de zile, a crescut cu business-ul ăsta. E mâna mea dreaptă, să zicem așa, on de încredere.

E mâna mea dreaptă. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant și asta contează mult”, a spus Pescobar, în cadrul unui podcast.

Foto: TikTok, Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni