• PRO TV
  • Un cuplu și-a organizat nunta cu doar 1.800 de lei. Incredibil! Cât a costat rochia miresei

Un cuplu și-a organizat nunta cu doar 1.800 de lei. Incredibil! Cât a costat rochia miresei

Un cuplu și-a organizat nunta cu doar 1.800 de lei. Incredibil! Cât a costat rochia miresei

În timp ce unele cupluri cheltuie sume exorbitante pentru nunta lor, altele preferă să nu aloce prea mulți bani pentru acest eveniment. Doi miri din Marea Britanie au atras atenția presei, după ce au povestit pe rețelele sociale cât i-a costat organizarea nunții.

Eleanor Hawthorne, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit cu iubitul ei, Feisal, pe 31 octombrie 2022, într-o perioadă în care o nuntă medie în Marea Britanie costa în jur de 18.400 de lire sterline (peste 100.000 de lei). Cuplul a decis să facă lucrurile puțin diferit – și mult mai ieftin. De fapt, întreaga nuntă i-a costat doar 300 de lire sterline (aproximativ 1.800 de lei).

Rochia de mireasă a lui Eleanor, un model vintage, a costat doar 15 lire sterline (puțin peste 80 de lei), iar petrecerea a avut loc la un local modest din Liverpool. Ca să economisească bani, au renunțat la tot felul de decorațiuni florale. 

„Nu am plănuit niciodată să avem o nuntă scumpă. „Nu am vrut să cheltuim o sumă mare de bani când am putea folosi acești bani pentru a călători în lume”, a declarat Eleanor, care este actriță și publicist, pentru Metro.co.uk

​Eleanor și Feisal erau împreună de trei ani când s-au logodit și au știut întotdeauna că nunta lor nu va fi una de lux.

„Ne-am căsătorit, pentru că ne iubim. Nu am vrut să ne ocupăm prea mult de organizare, fiind vorba de o singură zi”, a mai spus femeia. 

În afară de ceremonia de nuntă, care a fost rezervată în avans și a avut loc la St George's Hall din Liverpool, Eleanor și Feisal spun că și-au lăsat ziua cea mare să „se desfășoare spontan”.

Eleanor spune: „Ziua în sine a fost cu adevărat relaxată. Ne-am trezit în jurul orei 6 dimineața, Feisal și cel mai bun prieten al lui s-au dus la sală și mi-au adus înapoi o cafea din oraș în timp ce eu mă pregăteam”

​Cuplul a luat apoi un taxi până la St George's Hall, unde și-au întâlnitt cei 20 de oaspeți. Doar  părinții lor au asistat la căsătoria civilă, în timp ce invitații au așteptau afară.

În timp ce o nuntă mică poate crea un conflict în unele familii, în acest caz toată lumea s-a bucurat enorm pentru alegerea lui Eleanor și a lui Feisal.

„Nimeni nu s-a opus și înțelegem cât de norocoși suntem pentru asta”, spune Eleanor. „Prietenii și familia noastră încă vorbesc despre cât de frumoasă a fost nunta noastră.Tot ce vor ei este să ne vadă pe Feisal și pe mine fericiți. Sunt atât de recunoscătoare pentru asta”.

​„În loc să angajăm un fotograf, ne-am luat propria noastră cameră de filmat”, spune Eleanor. În plus, prietenii și familia le-au făcut poze cu telefonul mobil. 

După ce cuplul s-a căsătorit, au mers cu toții în centrul orașului pentru a găsi un loc de mâncare. „Feisal este pe jumătate irakian, iar câțiva dintre noi suntem vegani, așa că am decis să luăm niște mâncare specifică Orientului Mijlociu într-un loc numit Bakcich – au fost surprinși că un grup mare a venit înainte de ora prânzului, dar ne-au făcut loc și a fost uimitor”, adaugă Eleanor.

Cuplul s-a întors apoi la apartamentul lor cu prietenii și au comandat pizza, sărbătorind până la miezul nopții.

„A fost o zi atât de relaxată, nu o voi uita niciodată. A fost atât de special”, mai spune Eleanor. „Cel mai important a fost să-i văd pe toți cei mai apropiați membri ai familiei și prietenii mei într-un singur loc, pentru că nu stăm aproape unii de alții”. 

Gallery

Sursă foto: Instagram/ eleanorcorahawthorne

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni