• PRO TV
  • Dovada că Brad Pitt și-a întins fața cu operații estetice, virală pe TikTok. Cât l-ar fi costat și unde se vede intervenția

Dovada că Brad Pitt și-a întins fața cu operații estetice, virală pe TikTok. Cât l-ar fi costat și unde se vede intervenția

Dovada că Brad Pitt și-a întins fața cu operații estetice, virală pe TikTok. Cât l-ar fi costat și unde se vede intervenția

Un video, în care medicul estetician Jonny Betteridge speculează că Brad Pitt și-ar fi făcut un lifting facial în secret, a ajuns viral pe TikTok, cu mai bine de 5,5 milioane de vizualizări.

Gallery

Deși, oficial, nu există nicio declarație cum că Brad Pitt ar fi apelat la chirurgia estetică pentru a arăta mai tânăr, o poză de la un eveniment de covorul roșu, din 2020, șiuna de la turneul de tenis de la Wimbledon, de vara trecută, arată diferența de look a actorului de 60 de ani.

Dr Jonny crede că abilitatea lui Brad Pitt de a întineri nu e decât rezultatul vizitelor la un chirurg de top.

”Video-ul a devenit viral pentru că oamenilor nu le vine să creadă cât de bine arată la vârsta de 60 de ani. Dacă mă uit la pozele postate de mine, Brad chiar arată ca și când și-ar fi făcut un lifting al feței.
Schimbările sunt semnificative.
Nu poți obține aceste rezultate prin metode non-chirurgicale”.
Dr Jonny spune că liftingul lasă semne de obicei lângă lobul urechii - un detaliu inteligent care le permite oamenilor să țină în secret intervențiile pe care și le-au făcut la față.

Dacă Brad Pitt ar fi apelat la o astfel de procedură, conform doctorului Jonny, l-ar fi costat în jur de 100.000 de lire sterline și ar fi avut nevoie de o perioadă de două-trei luni pentru recuperare.

Foto: Profimedia/Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni