• PRO TV
  • Culiță Sterp, tras pe dreapta de poliție, de mai multe ori, în aceeași zi. Artistul a povestit disperat tot ce s-a întâmplat: „Văd număr de România”

Culiță Sterp, tras pe dreapta de poliție, de mai multe ori, în aceeași zi. Artistul a povestit disperat tot ce s-a întâmplat: „Văd număr de România”

Culiță Sterp, tras pe dreapta de poliție, de mai multe ori, în aceeași zi. Artistul a povestit disperat tot ce s-a întâmplat: „Văd număr de România”

Culiță Sterp a avut parte de un eveniment neplăcut, în timp ce se îndrepta spre Italia, alături de trupa sa. Artistul a împărtășit experiența trăită cu fanii săi, imediat după aceea.

Gallery

​În urmă cu doar câteva zile, Culiță Sterp a plecat spre Italia, alături de trupa sa, pentru a onora un eveniment pentru care a fost plătit. Pe drum, artistul a întâmpinat unele neplăceri și nu doar o dată.

Culiță Sterp, oprit de poliție, în drum spre Italia

Începutul de an nu mai aduce atât de multe concerte în țară pentru artiști, motiv pentru care, aceștia cântă peste hotare. La finalul săptămânii trecute, Culiță Sterp și trupa lui au plecat în Italia, cu un microbuz, doar că, pe drum, în Ungaria, au fost opriți de poliție, pentru a doua oară.

Fiul mamei Geta a spus, pe contul său de Instagram, că nu știe care este motivul pentru care au fost trași pe drepta, dar tot ce speră este să ajungă la timp, pentru a cânta la evenimentul la care era așteptat.

„În drumul nostru spre Italia, ne-a oprit poliția, în Ungaria. Asta-i a doua oară când ne oprește. Ne-a mai oprit o dată pe autostradă. Nu știu ce au cu noi. Văd număr de România, trag pe drepta microbuz cu remorcă.

Am venit cu microbuzul de data asta, că n-am găsit bilete de avion, ca să ajungem în timp util, că am cântat aseară la Cluj și așa a fost treaba. Erau numai seara bilete de avion și a trebuit să venim cu mașina. Sperăm că, până ajungem în Italia, să nu ne mai oprească de încă cinci ori, că ajungem la noapte”¸a spus Culiță Sterp, în mediul online.

Fiul lui Culiță Sterp a înghițit un pumn de vitamine

Zilele trecute, Culiță Sterp a tras o sperietură foarte mare din cauza fiului său, în vârstă de doi ani și jumătate. În timp ce se afla în bucătărie, mâncând, l-a văzut pe Milan sub masă, în timp ce mânca niște suplimente cu gust de căpșuni. Artistul i-a atras atenția, explicându-i că acestea nu se pot lua nedozate, mai ales la vârsta lui.

„Multe ai luat?! Astea nu sunt bune să le iei multe, numai una trebuie să iei. De aia nu mai ziceai tu nimic? Erai sub masă aici? Pfoaa… și câte ai luat? Copile, copile… Dă capacul aici!”, i-a spus Culiță lui Milan.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni