• PRO TV
  • Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, operat de urgență după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon! Cum se simte acum artistul: „Mi-a salvat viața în ultima clipă”

Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, operat de urgență după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon! Cum se simte acum artistul: „Mi-a salvat viața în ultima clipă”

Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, operat de urgență după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon! Cum se simte acum artistul: „Mi-a salvat viața în ultima clipă”

După ce la sfârșitul anului 2023 a fost operat de hernie ombilicală, Dan Ciotoi a primit un alt diagnostic cumplit. Recent, a descoperit că are cancer de colon și a fost supus de urgență unei alte intervenții chirurgicale.

Gallery

​Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, a fost la un pas de a-și pierde viața după ce un medic i-a garantat că este cât se poate de sănătos, deși el se simțea foarte rău de luni întregi. Ulterior, artistul a apelat la un alt specialist și a aflat cu stupoare că suferă de cancer de colon și că trebuie să fie operat de urgență.

Pe data de 11 ianuarie a fost supus unei intervenții chirurgicale în urma căreia i s-au tăiat 12 centimetri de intestin, iar luna viitoare va reveni pe masa de operații pentru a doua procedură, mărturisește artistul.

Solistul trupei Generic ține acum o dietă strictă și speră ca în luna martie să revină pe scenă.

”Am avut mai întâi un medic la Târgoviște, care însă mi-a dat drumul acasă, a zis că n-am mai nimic, dar, după externare, nu m-am simțit deloc bine. Am întrebat și alt medic, care pe loc mi-a făcut un CT. Rezultatul l-a speriat, m-a trimis de urgență la București, ca să fiu operat. Păi, dacă mă luam după primul medic, muream cu zile, acasă!

Am fost diagnosticat cu cancer la colon, nu mă feresc să spun, am fost operat în regim de urgență, căci se fisurase o parte din intestin și toată murdăria pătrundea în sânge. Operația a durat cam 3-4 ore, mi-au tăiat 12 cm din intestin. Medicul Marius Coțofană este cel care mi-a salvat viața, în ultima clipă.

Mi-a spus că, dacă mai întârziam să vin la spital, la București, muream, cu zile, acasă. Acum am anus contra naturii, dar luna viitoare mai urmează o operație, după 20 februarie, în care mi se va reface circulația. Voi fi ca înainte, ca nou”, a declarat Dan Ciotoi pentru Playtech Știri.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni