• PRO TV
  • Bolnavă în stadiul 4 și cu metastaze, Shannen Doherty a dat o veste uriașă: ”Pentru mine, e un miracol ce se întâmplă”

Bolnavă în stadiul 4 și cu metastaze, Shannen Doherty a dat o veste uriașă: ”Pentru mine, e un miracol ce se întâmplă”

Bolnavă în stadiul 4 și cu metastaze, Shannen Doherty a dat o veste uriașă: ”Pentru mine, e un miracol ce se întâmplă”

Shannen Doherty a dezvăluit care este starea ei sănătate după aproape nouă ani de luptă cu cancerul, descriind noul tratament ca pe ”o intervenție divină”.

Gallery

Actrița americană, cunoscută pentru rolurile din serialele Charmed sau Beverly Hills 90210, a anunțat în 2015 că a fost diagnosticată cu cancer de sân.
Doherty (52 de ani) a intrat în remisie în 2017, dar în februarie 2020, a confirmat că afecțiunea s-a întors în stadiul patru.

În noiembrie anul trecut, aceasta le-a spus fanilor că boala s-a răspândit la oase, dar că nu refuză tratamentul pentru că nu a terminat cu viața.

Recent, Doherty a explicat pentru podcastul Let’s Be Clear: ”Sunt pe un tratament revoluționar și, după patru doze, nu am văzut nicio diferență și toată lumea a vrut să-l schimb, dar eu am insistat să continui.
Și, da, după a șasea sau a șaptea doză, s-a văzut o modificare în bine.

Numesc asta un miracol? Da. Pentru mine, este un miracol ce se întâmplă acum. Cumva, am dat cu zarul și am zis: Hai să continuăm”.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni