• PRO TV
  • Otilia Bilionera este însărcinată? Artista s-a afișat cu o burtică suspectă, iar fanii au sesizat imediat: „Ești gravidă?”

Otilia Bilionera este însărcinată? Artista s-a afișat cu o burtică suspectă, iar fanii au sesizat imediat: „Ești gravidă?”

Otilia Bilionera este însărcinată? Artista s-a afișat cu o burtică suspectă, iar fanii au sesizat imediat: „Ești gravidă?”

​Otilia Bilionera și-a pus fanii pe gânduri, după ce a postat două fotografii cel puțin interesante, părând că este însărcinată. Fanii au sesizat imediat burtica suspectă și au întrebat-o dacă va deveni mamă.

Gallery

La începutul lunii octombrie, Otilia Bilionera anunța că ea și iubitul ei turc s-au căsătorit. Artista a fost extrem de discretă în ceea ce privește acest aspect și nu a vorbit foarte mult despre nuntă.

Otilia Bilionera și-a făcut fanii să creadă că este însărcinată

Recent, artista a postat, pe contul ei de Instagram, două fotografii, în care apare cu o burtică suspectă. Îmbrăcată într-un compleu care i-a lăsat abdomenul la vedere, fanii acesteia au sesizat unele schimbări, care i-au făcut să creadă că ea și iubitul ei așteaptă primul lor copil. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS).

„În cea mai bună formă pentru a fi fotografiat㔸a scris Otilia Bilionera, în dreptul celor două fotografii. Nu a durat mult și fanii au început să o întrebe dacă este însărcinată, însă, până acum, artista nu a dat niciun răspuns.

Cine este soțul Otiliei Bilionera

Otilia Bilionera a ales să își unească destinul cu cel al unui bărbat turc, cu șapte ani mai mic decât ea. Diferența de vârstă dintre ei nu a reprezentat o problemă pentru artistă, deoarece, din cauza greutăților prin care a trecut de-a lungul vieții, acesta s-a maturizat foarte mult.

Cel mai traumatizant moment a avut loc atunci când bărbatul avea doar 19 ani și și-a găsit tatăl împușcat. După ce tatăl acestuia s-a sinucis, soțul Otiliei Bilionera a devenit stâlpul familiei ți a fost nevoit să renunțe la facultate, pentru a-și putea întreține sora și mama.

„Tatăl lui făcuse foarte mulți bani. Au deschis o afacere care nu a fost cea mai OK. A pierdut tot, i s-a pus sechestru pe proprietăți, pe absolut tot și, atunci, tatăl lui nu a văzut altă scăpare decât să se sinucidă.

Toată responsabilitatea i-a căzut iubitului meu pe umeri. A trebuit să renunțe la Facultatea de Arhitectură, ca să poată munci și să își întrețină mama și sora. Este un tip descurcăreț și muncitor și a scos-o la capăt”¸a povestit aceasta, conform Playtech.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni