• PRO TV
  • Marcela Fota, adevărul despre motivul pentru care și-a luat un iubit cu 21 de ani mai tânăr. Artista a fost aspru criticată pentru diferența de vârstă: „Aveam nevoie să mă resusciteze”

Marcela Fota, adevărul despre motivul pentru care și-a luat un iubit cu 21 de ani mai tânăr. Artista a fost aspru criticată pentru diferența de vârstă: „Aveam nevoie să mă resusciteze”

Marcela Fota, adevărul despre motivul pentru care și-a luat un iubit cu 21 de ani mai tânăr. Artista a fost aspru criticată pentru diferența de vârstă: „Aveam nevoie să mă resusciteze”

Marcela Fota și-a găsit un iubit cu 21 de ani mai tânăr, doar că acest lucru nu a fost nici pe placul fanilor ei și nici pe placul colegilor de breaslă.

Gallery

Marcela Fota a trecut prin cel mai greu moment din viața ei, în urmă cu patru ani, când soțul i-a murit la doar 47 de ani, în timp ce aștepta la coadă, într-o instituție. După ceva timp, artista de muzică populară a decis să își refacă viața sentimentală.

De ce și-a refăcut Marcela Fota viața sentimentală

Nu i-a fost deloc ușor să treacă peste decesul fostului ei soț, dar Marcela Fota a decis să nu rămână singură pentru tot restul vieții. Interpreta de muzică de petrecere a mărturisit că relația a avut beneficii atât pentru ea, cât și pentru partener.

„Sunt o femeie liberă, majoră, cu un bărbat liber, major. Ce e rău în asta? Poate eu aveam nevoie de un bărbat tânăr, să mă resusciteze puțin și să-mi dea altfel de trăiri, ca să pot să depășesc un moment. Poate bărbatul respectiv, tânăr, avea nevoie de o femeie matură, mai stabilă”, a declarat artista, în cadrul unui interviu.

Marcela Fota nu s-a lăsatat afectată de părerile celor din jur

Deși s-a lovit de o mulțime de critici din partea celor din jur, legate de diferența de vârstă de peste două decenii dintre ea și iubitul ei, Marcela Fota nu s-a lăsat afectată și a continuat relația, motivând că fericirea ei este cu mult mai importantă decât orice crede lumea din jur.

„Nu m-a interesat ce părere are lumea, ci ca sufletul meu să fie mângâiat, alintat și iubit, ca să poată oferi, mai departe, iubire. Eu am luat niște decizii în viața mea, dar mi-am asumat fiecare lucru pe care l-am făcut. Eu sunt rpegătită să-mi ofer mici nucurii sufletului meu și să-i ofer lui David o viață frumoasă”, a mai spus Marcela Fota.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni