• PRO TV
  • Cum a schimbat emisiunea ”Survivor” relația dintre Cătălin Moroșanu și soția lui. Sportivul este împreună cu mama copiilor săi de peste zece ani

Cum a schimbat emisiunea ”Survivor” relația dintre Cătălin Moroșanu și soția lui. Sportivul este împreună cu mama copiilor săi de peste zece ani

Cum a schimbat emisiunea ”Survivor” relația dintre Cătălin Moroșanu și soția lui. Sportivul este împreună cu mama copiilor săi de peste zece ani

Emisiunea ”Survivor” a venit cu schimbări importante în viața lui Cătălin Moroșanu, iar cea mai mare s-a simțit în ceea ce privește viața de familie.

Gallery

Emisiunea ”Survivor” a fost de bun augur pentru Cătălin Moroșanu, nu doar prin prisma lecțiilor pe care le-a învățat, dar și datorită lucrurilor extrem de frumoase care s-au întâmplat, după ce acesta a revenit în țară.

Al doilea copil al lui Cătălin Moroșanu s-a născut după întoarcerea de la ”Survivor”

Faimosul și soția lui au devenit părinții unei fete, pe nume Natalis, în urmă cu 11 ani, dar își mai doreau foarte mult încă un copil. Micuțul care a venit pe lume, în cele din urmă, s-a lăsat așteptat 11 ani, iar nașterea lui a fost un moment încărcat emoțional pentru ambii soți.

După revenirea de la ”Survivor”, soția lui Cătălin Moroșanu a rămas însărcinată, iar copilul s-a născut cu două luni înainte de termen. Chiar dacă începutul a fost greu, micuțul este bine, iar sportivul susține că le-a restartat relația.

Nicolas Patrick s-a născut pe data de 1 decembrie și a reprezentat cea mai mare bucurie pentru Cătălin Moroșanu.

„Mi-am dorit enorm al doilea copil. S-a întâmplat când am venit de la Survivor, în toată suferința aia. Cred că m-am curățat de păcate, de suferință. Mi s-a schimbat viața de la A la Z. Fiul meu s-a născut prematur. Timp de trei săptămâni, am văzut doar poze cu el”, a povestit Cătălin Moroșanu, în cadrul emisiunii La Măruță.

Căsnicia lui Cătălin Moroșanu s-a îmbunătățit după nașterea lui Patrick

În cadrul unui podcast, Cătălin Moroșanu a recunoscut că venirea pe lume a lui Patrick a reprezentat un moment extrem de important în viața lui și a soției, deoarece nu doar că și-au îndeplinit dorința, dar relația lor a devenit mult mai sudată.

„Ne-a restartat căsnicia și tot ce înseamnă. E cu totul altfel. Am învățat să iert”, a spus sportivul.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni