• PRO TV
  • Cum arată acum Anamaria Rosa, fiica regretatului artist Aurelian Preda. Cu ce se ocupă tânăra de 23 de ani

Cum arată acum Anamaria Rosa, fiica regretatului artist Aurelian Preda. Cu ce se ocupă tânăra de 23 de ani

Cum arată acum Anamaria Rosa, fiica regretatului artist Aurelian Preda. Cu ce se ocupă tânăra de 23 de ani

Aurelian Preda ar fi împlinit astăzi 54 de ani. Colegii de breaslă își amintesc cu drag de momentele frumoase petrecute alături de el. Cântărețul de muzică populară a lăsat în urmă o fiică îndurerată, pe Anamaria Rosa, care are acum 23 de ani.

Aurelian Ion Preda a fost un cântăreț român de muzică populară, cunoscut și în calitate de prezentator al emisiunilor „Povești de viață” și “Destine celebre”, la Etno TV.  Artistul a murit pe 27 septembrie 2016, la vârsta de 47 de ani, într-o clinică privată din Austria, fiind răpus de cancer. Astăzi,în data de 2 februarie, când ar fi împlinit 54 de ani, mai mulți colegi de breaslă și-au amintit de momentele frumoase petrecute alături de el. 

Cunoscutul interpret Ion Paladi i-a dedicat o postare pe pagina de socializare, care a adunat zeci de mesaje. 

Anamaria Rosa, fiica regretatului artist, spune că simte lipsa tatălui din ce în ce mai mult. În septembrie 2023, ea a organizat pomana de șapte ani a tatălui ei, la Mănăstirea Dervent. 

Gallery

Nu este sigură dacă Aurelian Preda a fost tatăl ei biologic, întrucât toate povestirile din familie sunt contradictorii. Pe Aurelian Preda îl consideră însă tatăl ei adevărat, pentru că el a fost omul care a crescut-o până când a încetat din viață, după o luptă cu cancerul, de câțiva ani de zile. 

„Vreau să-i duc numele tatălui mai departe”, a spus Anamaria Rosa într-un interviu pentru Cornelia Ionescu

„Tata își dorea foarte mult ca eu să cânt ce vreau. Eu mi-am dorit foarte mult să fac liceul de muzică, Dinu Lipati din București, și tata nu m-a lăsat. Și eu ce făceam...eram la Eminescu, în generală. Știm foarte bine că Dinu Lipati e foarte aproape. Eu fugeam după ore și stăteam cu copiii de la Lipati. Cunosc acum foarte mulți artiști, cum e și Theo Rose. (care au studiat la Lipati). Nu avem o relație de prietenie foarte strânsă, dar ne cunoaștem, ne salutăm. E o fata extraordinară, care a muncit mult pentru visul ei. Eu de ce nu am plecat în Italia? Pentru că vreau să muncesc pentru visul meu. Știu care îmi sunt prioritățile. Vreau să strâng bani să rezolv cu casa, să-mi iau o mașină. Adică să le iau pe etape, astfel încât să ajung într-o zi să investesc doar în mine, să mă promovez, adică să muncesc la succesul meu. Dacă aștepți să-ți pice din cer, nu se întâmplă nimic”.

Anamaria Rosa mărturisește că i-ar plăcea să adopte alte stiluri muzicale:

„Mie chiar îmi place ce se cântă acum, manea combinată cu trap, manea combinată cu muzică ușoară...”

În martie 2023, Anamaria Rosa Preda a lansat piesa „Ți-am dat follow pe TIK-TOK”, alături de Marian Japonezu.

Sursă foto: Instagram/ Anamaria Rosa Presa

Vezi și:

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni