• PRO TV
  • Ana Baniciu, o graviduță fericită. Cum s-a afișat artista, în mediul online, însărcinată în al doilea trimestru

Ana Baniciu, o graviduță fericită. Cum s-a afișat artista, în mediul online, însărcinată în al doilea trimestru

Ana Baniciu, o graviduță fericită. Cum s-a afișat artista, în mediul online, însărcinată în al doilea trimestru

Gallery

În urmă cu doar câteva săptămâni, Ana Baniciu anunța că este însărcinată pentru prima oară, la doar câteva luni de când a ajuns în fața altarului. De atunci, imaginile cu burtica de gravidă sunt din ce în ce mai dese pe contul său de Instagram și este cum nu se poate mai fericită.

Ana Baniciu radiază de fericire de când a rămas însărcinată

Anul acesta, la vârsta de 31 de ani, Ana Baniciu urmează să devină mamă pentru prima oară. Până când își va ține băiețelul în brațe, artista se bucură de tot ceea ce trăiește și, mai ales, de burtica de gravidă care crește câte puțin în fiecare zi.

Ana Baniciu și-a dorit să își întemeieze o familie cu Edi Kovacs, iar anul 2023 i-a îndeplinit această dorință, rămânând însărcinată. Fiica lui Mircea Baniciu a ținut sarcina ascunsă aproximativ patru luni și a dat vestea cea mare pe contul său de Instagram.

Recent, artista s-a filmat în oglindă, în timp ce purta o rochie mulată, care scotea în evidență burtica de gravidă (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS). Artista va intra, în curând, în luna a șasea de sarcină și începe și pregătirile pentru venirea pe lume a celui mic.

Ana Baniciu este o graviduță foarte activă

Pe lângă proiectele personale pe care le are în desfășurare, Ana Baniciu și soțul ei se ocupă și de renovarea unei case în care se vor muta în viitorul apropiat și este extrem de bucuroasă, deoarece sarcina îi permite să fie la fel de activă pe cât era și înainte.

Artista a declarat, în cadrul unui interviu acordat pentru Playtech, faptul că, în afară de grețurile specifice primului trimestru, care nu au fost greu de suportat, nu a întâmpinat niciun fel de problemă.

„Foarte bine mă simt, toate bune. Primul trimestru a fost unul foarte ușor. Sunt norocoasă, m-am simțit foarte bine. Evident că am mai avut grețuri, dar nu ceva, așa, nu e o sarcină toxică. E o sarcină foarte ușoară, care mă ajută să îmi continui activitățile și să fiu la fel cum am fost și până acum: activă”, a spus aceasta pentru sursa menționată mai sus.

 

Sursa foto: Instagram

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni