• PRO TV
  • Cum arată Dylan, singurul fiu al Nadiei Comăneci. Tânărul are 17 ani și are o relație cu o colegă de clasă

Cum arată Dylan, singurul fiu al Nadiei Comăneci. Tânărul are 17 ani și are o relație cu o colegă de clasă

Cum arată Dylan, singurul fiu al Nadiei Comăneci. Tânărul are 17 ani și are o relație cu o colegă de clasă

Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner, au un fiu în vârstă de 17 ani, pe nume Dylan. Acesta este o prezență discretă în mediul online, iar fosta gimnastă s-a afișat, recent, alături de el.

Gallery

Dylan este fiul Nadiei Comăneci și locuiește împreună cu aceasta, în Statele Unite ale Americii. Acesta și-a făcut apariția la un eveniment public, în urmă cu doar câteva zile.

Cum arată Dylan, singurul fiul al Nadiei Comăneci

În fiecare an, Nadia Comăneci organizează gala Hall of Fame, la Oklahoma, iar, la ediția de anul acesta, a participat și fiul ei. Adolescentul și-a făcut apariția pe covorul roșu, alături de iubita lui, o colegă de școală.

Nadia Comăneci este foarte încântată de alegerea pe care fiul ei a făcut-o și, mai mult decât atât, se bucură alături de ei, creând amintiri pe care le va ține minte toată viața.

„A fost un eveniment deosebit. Cei onorați să facă parte din Hall of Fame au fost foarte emoționați. Aș putea spune că au fost momente emoționante, de aducere aminte. Se înțeleg foarte bine și asta mă bucură cel mai mult. Sunt colegi de școală”, a povestit Nadia Comăneci, conform ProSport.

Ce pensie încasează Nadia Comăneci din România

Din partea statului român, Nadia Comăneci primește o pensie de aproximativ 2.800 de dolari americani, însemnând aproximativ 13.149 de lei.

Înainte de Revoluție, în luna noiembrie, Nadia Comăneci a reușit să fugă din România și, de mai mulți ani, locuiește peste ocean. Fosta gimnastă a mărturisit că momentul în care a fugit din țară a fost unul extrem de dificil și de înfricoșător, deoarece se afla la doar un pas de moarte.

„Mi-amintesc că era o situație tâmpită, că eram pe punctul de a fi ucisă din cauza unui om fără niciun simț de orientare. Nu ziceam nimic, pentru că nimeni nu avea voie să vorbească și să spargă tăcerea. Mă străduiam să-mi țin dinții strânși, ca să nu clănțănească.

 Îmi părăsisem țara și lăsasem în urmă tot ce iubeam. Mă târâsem prin noroi și apă, peste câmpuri înghețate, traversasem garduri de sârmă ghimpată, tot timpul cu teama că voi fi împușcată în spate”, a spus Nadia Comăneci, în „Scrisori către o tânără gimnastă”.

Sursa foro: Instagram, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni