• PRO TV
  • Gică Hagi, despre salariul Cristinei Neagu:”Trebuie să câștige unul-două milioane de euro pe an!”

Gică Hagi, despre salariul Cristinei Neagu:”Trebuie să câștige unul-două milioane de euro pe an!”

Gică Hagi, despre salariul Cristinei Neagu:”Trebuie să câștige unul-două milioane de euro pe an!”

Gică Hagi a ținut să transmită un mesaj de susținere pentru Cristina Neagu: "Atâta invidie şi atâta răutate. Ea trebuia să câştige un milion, două milioane pe an."

Sportiva noastră a fost aleasă în patru rânduri cea mai bună handbalistă a lumii, o realizare fără precedent. Cristina Neagu activează în prezent la CSM București, echipa la care joacă din 2017. Recent, ea și-a prelungit contractul până în 2025.

Handbalista are un salariu de 20.000 de euro pe lună la CSM București. Cristina Neagu a primit în total 1,3 milioane de euro de la CSM Bucureşti, din 2017 până în prezent, anunţă gsp.ro.

Autoritățile locale plătesc jucătoarelor de la CSM București unele din cele mai mari salarii din handbalul feminin european. Bugetul CSM București este format în proporție de 90% din bani publici, iar acest fapt a stârnit numeroase comentarii în spațiul public.

Hagi: Domnilor, hai să ne trezim, vă rog frumos, ce atâta invidie şi atâta răutate?

Într-o conferinţă de presă, Gheorghe Hagi a vorbit despre reacţiile apărute atunci când s-a aflat că handbalista Cristina Neagu, supranumită Messi al handbalului, câştigă 250.000 de euro pe an.

“Cea mai bună handbalistă din lume, Messi al handbalului, v-aţi mirat de ce câştigă 300.000 sau 250.000 de euro. Domnilor, hai să ne trezim, vă rog frumos, ce atâta invidie şi atâta răutate? Ea trebuia să câştige un milion pe an, două milioane pe an. Chiar aşa ne ducem în jos, până unde? Messi al handbalului, cea mai bună sportivă din lume, oare cât câştiga dacă era în altă parte?

E incredibil câtă invidie şi câtă răutate, când de fapt ea trebuia să fie cea mai bine plătită, să aibă cinci sponsori, cei mai mari din România, dacă e Messi, cea mai bună din lume. Şi noi eram invidioşi de ce câştigă ea 250.000? E incredibil!”, a declarat Hagi.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni