• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 5- 11 februarie 2024. Fecioarele au parte de trăiri intense, posibil încep o relație nouă, Gemenii fac bani neașteptați

Horoscop săptămâna 5- 11 februarie 2024. Fecioarele au parte de trăiri intense, posibil încep o relație nouă, Gemenii fac bani neașteptați

Horoscop săptămâna 5- 11 februarie 2024. Fecioarele au parte de trăiri intense, posibil încep o relație nouă, Gemenii fac bani neașteptați

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 5- 11 februarie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Dragoste– În planul asociat iubirii și aventurilor romantice, dacă ești singur, așteaptă-te la evenimente, care să te determine să iei o decizie importantă. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, simți să reînvii pasiunea, iar dacă partenerul nu rezonează cu dorințele tale, decizi să mai aștepți până să rupi o legătură.
Bani – Spre finalul săptămânii, pot să apară unele evenimente neprevăzute în planul financiar, însă negocierile pe care le porți, pot duce într-o direcție bună, să închei un contract profitabil.
Muncă – Primul eveniment astral al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 5 februarie, în zodia Vărsător, în sectorul planurilor și proiectelor de viitor. Pe 10 februarie se formează Luna Nouă din Vărsător, care marchează etape noi în planurile tale pe termen lung. De asemenea, găsești soluții originale la situațiile încurcate, care apar în planul profesional.

Horoscop Taur săptămâna 5 – 11 februarie 2024

Dragoste– Spre finalul săptămânii, Mercur intră într-un aspect strâns cu Pluton, guvernatorul casei relațiilor, și poți iniția unele dialoguri în relație, mai ales că-ți dorești o transformare, o apropiere mai profundă față de partener.
Bani – Posibil, în această săptămână, să cauți soluții la un context financiar. Cineva din familie îți poate face o propunere, să te asociezi într-un proiect, care-ți poate aduce beneficii financiare pe termen lung.
Muncă– Mercur, astrul comunicării, intră pe 5 februarie, în zodia Vărsător, și anunță evenimente importante în planul profesional. Vin propuneri și oferte noi profesionale. De asemenea, este posibil să primești o promovare. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 10 februarie, care-ți deschide o nouă etapă în carieră.

Horoscop Gemeni săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Dragoste– Mercur, guvernatorul tău, își începe tranzitul prin zodia Vărsător, din 5 februarie, pe sectorul lărgirii orizonturilor și călătoriilor și ești interesat să-ți programezi mai multe călătorii. Te sfătuiești cu partenerul de cuplu și găsiți niște oferte tentante. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 10 februarie, care anunță etape noi în ce privește perspectiva asupra vieții și luarea unor decizii bruște și neașteptate, care privesc relația cu o persoană din trecut.
Bani – Planetele în tranzit prin casa intereselor financiare te ajută să-ți îmbunătățești situația financiară. Bani vin de la serviciu sau dintr-o activitate extraprofesională, dar apar și alte surse de venituri, de unde nu te aștepți.
Muncă– La serviciu traversezi o perioadă destul de liniștită și Luna Nouă, care se formează pe 10 februarie, te face să te gândești la pregătirea ta profesională, să înveți lucruri noi, să iei decizia să continui o formă de școlarizare, să te perfecționezi, să începi niște cursuri sau să aprofundezi un subiect de interes pentru tine.

Horoscop Rac săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Dragoste– Sectorul intimității, încrederii reciproce și relațiilor este activat de Luna Nouă din 10 februarie, semn că o discuție cu partenerul ar putea să aducă o răsturnare de situație și lucrurile să se deruleze într-o direcție spre care nu aveai prea mari așteptări.
Bani – Sectorul financiar este activat de intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 5 februarie, prin zodia Vărsător. Te preocupă găsirea unor soluții de returnare a unei datorii sau încerci să obții o stabilitate financiară. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 10 februarie, care îndeamnă să iei decizii pe termen lung în planul financiar, să-ți setezi niște obiective.
Muncă– În partea a doua a săptămânii, te interesează să pui la punct niște acte, un contract, să închei un contract sau cel puțin să deschizi subiectul și să-ți dai seama dacă drumul pe care ești acum din punct de vedere profesional este ceea ce-ți dorești.

Horoscop Leu săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Dragoste– Primul eveniment astrologic al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 5 februarie, în casa relațiilor și anunță dialoguri, clarificări. Posibil să ai parte și de o răsturnare de situație într-un context relațional. Pe fondul acesta se formează Luna Nouă din zodia Vărsător, din casa relațiilor, din 10 februarie, care marchează noi începuturi în planul relațiilor. Așteaptă-te la surprize sau fii deschis să abordezi într-un mod diferit unele aspecte relaționale, astfel încât să aplanezi niște conflicte sau să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul!
Bani – Posibil, duminică, să vrei să faci niște achiziții de o valoare mai mare, dar Saturn le blochează. Îți vei da seama mai târziu, că lucrurile s-au desfășurat astfel încât amânarea de care ai avut parte a dus către o ofertă mai bună.
Muncă– În partea a doua a săptămânii reușești să discuți niște subiecte de interes pentru tine la serviciu. Comunicarea cu colegii este bună și faci eforturi să înțelegi anumite opinii, să ajungeți la un numitor comun privind viziunea și perspectiva asupra unor sarcini și chestiuni profesionale.

Horoscop Fecioara săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Dragoste– În partea a doua a săptămânii pot să apară oportunități în planul sentimental și este posibil să ai parte de trăiri intense, să începi o relație nouă sau îți relansezi relația în care te afli. Posibil să te intereseze să petreci mai mult timp cu partenerul, să cautați soluții în acest sens.
Bani – Stai bine din punct de vedere financiar și este posibil să investești niște bani într-o călătorie.
Muncă– Mercur, guvernatorul tău, intră pe 5 februarie, în casa muncii și activităților profesionale și te ajută în comunicarea și interacționarea cu cei cu care desfășori activități profesionale. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din 10 februarie, din zodia Vărsător, care marchează noi începuturi în planul profesional și te invită la schimbări în modalitatea în care abordezi sarcinile și munca, în general.

Horoscop Balanță săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, ajunge în 5 februarie în zodia Vărsător, pe sectorul iubirii, aventurilor romantice și copiilor. Posibil să clarifici o situație în planul sentimental, să faci un anunț important legat de relația în care ești. Dacă îți dorești să devii părinte, discuți cu partenerul de viață și decideți împreună că este momentul să treceți la următoarea etapă a relației. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Vărsător, din 10 februarie, care anunță noi etape în planul iubirii și fericirii.
Bani – Te preocupă să investești în casă și urmează niște chetuieli mai mari, așa că ai grijă cum administrezi banii!
Muncă- Din sfera profesională este posibil să-ți vină niște oferte noi, dar nu ești pregătit să faci o schimbare, pentru că altele sunt prioritățile tale de acum.

Horoscop Scorpion săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Dragoste– Sectorul vieții de familie este dinamizat, din 5 februarie, de intrarea lui Mercur, astrul comunicării. Încep dialogurile cu familia și încerci să aplanezi niște conflicte, să împaci pe cineva și cauți cele mai bune metode/soluții. De asemenea, te preocupă rezolvarea unor chestiuni administrative ale locuinței. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Vărsător, din 10 februarie, care deschide noi etape în planul familial.
Bani – Posibil să încasezi niște bani la începutul săptămânii și mergi la cumpărături să-ți reîmprospătezi garderoba. Si găsit niște oferte și nu vrei să le ratezi.
Muncă– La serviciu, lucrurile se precipită și se aglomerează sarcinile, ai mult de lucru și trebuie să fii foarte organizat ca să poți face față fluxului și activităților, care vin tot mai multe.Sectorul comunicării este bine aspectat și reușești, prin comunicare, să rezolvi foarte multe. Cei cu care lucrezi sunt deschiși și cooperanți și-ți fac treaba mai ușoară.

Horoscop Săgetător săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Dragoste– Planul sentimental este puțin tensionat și recomandarea astrelor este să-ți redirecționezi acele energii care nu-ți fac bine într-o activitate creativă, care-ți poate aduce satisfacție.
Bani – Săptămâna aceasta pot avea loc negocieri sau evenimente neprevăzute într-un contract profesional. Nu sunt excluse răsturnări în situația financiară, care se poate îmbunătăți.
Muncă– Mercur, astrul comunicării, își începe traseul prin zodia Vărsător, din 5 februarie, pe casa comunicării și interacționării cu ceilalți, negocierilor și acumulării de informație/cunoștințe, aduce dialoguri și preocupări pentru începerea unei activități intelectuale, curs, studiu personal într-un domeniu de interes. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 10 februarie, care anunță noi începuturi privind interacționarea cu ceilalți și acumularea de informație.

Horoscop Capricorn săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Dragoste – Evenimente neașteptate pot să apară în planul sentimental, mai ales că Uranus, planeta imprevizibilului, formează un aspect tensionat cu Luna Nouă din 10 februarie, din casa valorilor și stimei de sine, semn că s-ar putea să vezi dintr-o altă perspectivă planul amoros.
Bani – Sectorul financiar este dinamizat, din 5 februarie, de intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător. Mercur aduce discuții, negocieri salariale și oferte noi de job sau colaborare, dar și ajută în administrarea cât mai bună a finanțelor. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 10 februarie, care deschide noi etape în planul financiar, prin găsirea unor metode originale de a face bani și de a-ți suplimenta veniturile.
Muncă– Marte, planeta acțiunii, și Venus, micul benefic, încă se află în casa personalității tale și îți aduc determinare și șanse să obții un job sau o colaborare. Te faci plăcut și știi exact când să acționezi pentru a-ți valorifica potențialul.

Horoscop Vărsător săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Dragoste– Evenimentul astrologic al săptămânii este Luna Nouă din zodia ta, din 10 februarie, care anunță noi începuturi în planul personal/relațional. Este momentul tău de afirmare din an, în care-ți poți seta obiective pe termen lung. Posibil să apară și răsturnări de situație într-un context familial, pentru că fenomenul de Lună Nouă formează un aspect tensionat cu Uranus, guvernatorul tău, în tranzit prin casa familiei și căminului.
Bani –Începutul săptămânii și finalul sunt dinamice în planul financiar. Dacă luni este posibil să încasezi niște bani, duminică s-ar putea să te confrunți cu un blocaj în ce privesc banii și administrarea lor, însă vei găsi repede o soluție.
Muncă– Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 5 februarie, în zodia Vărsător, în casa personalității, vine să-ți aducă preocupări pentru o altă abordare a relațiilor profesionale. Pe de altă parte, Mercur operează în favoarea ta în toate procesele de comunicare/ interacțiunea cu ceilalți și te ajută în negocieri, încheieri de contracte și cooperare mai ușoară în sarcini.

Horoscop Pești săptămâna 5 – 11 februarie 2024

Dragoste– Mercur, planeta comunicării, intră în casa subconștientului și frământărilor interioare pe 5 februarie, iar pe 10 februarie are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care invită la un bilanț, o introspecție și la eliminarea unor situații/persoane, care nu te mai ajută în evoluție. S-ar putea să-ți revină amintiri din trecut și să înțelegi un context, care te-a frământat o perioadă mai lungă de timp.
Bani – Joi este posibil să faci niște cheltuieli mai mari, mai ales dacă achiți un sejur, un curs, o taxă, un impozit sau organizezi o petrecere surpriză/cumperi un cadou unui prieten.
Muncă– Posibil la serviciu să te gândești să faci o schimbare, să inițiezi niște dialoguri cu șefii. Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa comunicării, îți aduce tot felul de vești și informații surpriză, care-ți dau este cap planurile și fluxul sarcinilor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni