• PRO TV
  • Ce se întâmplă cu Rebecca, fosta iubită a lui Vlad Pascu, la jumătate de an de la tragedia de la 2 Mai: „Totul este foarte grav”

Ce se întâmplă cu Rebecca, fosta iubită a lui Vlad Pascu, la jumătate de an de la tragedia de la 2 Mai: „Totul este foarte grav”

Ce se întâmplă cu Rebecca, fosta iubită a lui Vlad Pascu, la jumătate de an de la tragedia de la 2 Mai: „Totul este foarte grav”

A trecut jumătate de an de când Vlad Pascu a produs tragedia de la 2 Mai, iar lucrurile încă nu s-au remediat. Iată ce se întâmplă în acest moment cu cei implicați în dosar!

Gallery

​Vlad Pascu este tânărul care în urmă cu șase luni se urca drogat la volan și lovea cu mașina un grup de opt persoane, două dintre ele pierzându-și viața pe loc, în urma impactului puternic. Imediat după accident, băiatul în vârstă de 20 de ani a fugit, fiind găsiți de polițiști câteva ore mai târziu în stațiunea Vama Veche, de pe litoralul Mării Negre.

La acel moment, mai mulți tineri au intrat în atenția DIICOT, toți fiind apropiații lui Vlad Pascu. Fosta iubită a acestuia, Rebecca, a încercat să facă un acord cu Poliția, oferind informații prețioase pentru soluționarea dosarului. Cu toate acestea, ea nu a scăpat de consecințele faptelor sale, iar în acest moment instanța a oferit o decizie pentru infracțiunile pe care tânăra le-a comis.

„L. REBECCA-IOANA, trimisă în judecată sub aspectul săvârșirii complicității la infracțiunea de tâlhărie calificată, complicității la infracțiunea de lipsire de libertate, complicității la infracțiunea de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și complicitate la infracțiunea de acces ilegal la un sistem informatic, precum și legalitatea administrării probelor și legalitatea efectuării actelor de organul de urmărire penală. Dispune începerea judecății cauzei.”, a decis instanța.

Ce spun avocații despre situația în care se află Rebecca

Avocatul Adrian Cuculis explică ce ar putea urma pentru Rebecca și în ce stadiu a ajuns ancheta crimei de la 2 Mai.

„Conform acuzațiilor, totul este foarte grav. Sunt niște infracțiuni chiar și de DIICOT acolo și sunt foarte grave și din punct de vedere al pedepselor pe care trebuiau să le primească cei care sunt în situația asta. Pe partea cealaltă, ținând cont de faptul că Rebecca este cea care a venit și a devoalat toate lucrurile astea, s-ar putea să scape mai lejer. Nu mai putem vorbi aici despre anchetă, ea este gata demult, trimisă în judecată, în cameră preliminară, frumos, împachetat și acum așteptăm să se fixeze primul termen pe fond.”, a explicat el pentru Wowbiz.

Sursă foto: Știrile PRO TV, Arhivă PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni