• PRO TV
  • Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Jean de la Craiova. Alexandru și-a construit o carieră în industria ospitalieră

Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Jean de la Craiova. Alexandru și-a construit o carieră în industria ospitalieră

Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Jean de la Craiova. Alexandru și-a construit o carieră în industria ospitalieră

Pe Jean de la Craiova îl știe o țară întreagă, însă puțini sunt cei care l-au văzut măcar o dată pe fiul său. Iată cine este și cu ce se ocupă Alexandru Dumitrescu, băiatul manelistului dintr-o relație anterioară.

Gallery

​Jean de la Craiova este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România, are o carieră impresionantă și se poate mândri și pe plan personal. Artistul are doi copii, pe Sabrina și Alexandru, care preferă să stea departe de luminile reflectoarelor, așa că își fac apariția foarte rar în spațiile publice. (Vezi cum arată fiul lui Jean de la Craiova în galeria de mai sus).

Fiica cea mică a manelistului, Sabrina, a absolvit un liceu prestigios din București, la secția Matematică-Informatică, fiind și olimpică pe țară. La Bacalaureat a obținut media 9,1, iar mai apoi și-a continuat studiile, făcându-i mândri pe părinții ei.

Despre Alexandru, băiatul cel mare al lui Jean de la Craiova, se știe că și-a construit o carieră în industria ospitalieră, că s-a întreținut singur și că are acum propria sa familie. Manelistul și băiatul său din prima căsnicie nu au avut niciodată o relație foarte apropiată, dar chiar și așa artistul a fost prezent la botezul nepoatei sale.

„A fost o relatie acum 28 de ani. Imi pare foarte rau, mi-aș dori să se faca bine si să aud ca este sănătoasă.Este mama băiatului meu și sincer îmi pare rău să aud asta (mama lui Alex era bolnavă, n.r.). Eram adolescenți. Eram micuți. Eu am păstrat legătura doar cu băiatul. Este mama copilului meu, ne-am mai întâlnit la botezul nepoatei. Ea era într-un colț cu familia. Nu am schimbat priviri sau vorbe”, a declarat Jean de la Craiova în urmă cu câțiva ani.

Foto: Facebook, Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni