• PRO TV
  • Fulgy a fost admis la un prestigios institut din Dubai: „Este bursier, așa că nu noi plătim”

Fulgy a fost admis la un prestigios institut din Dubai: „Este bursier, așa că nu noi plătim”

Fulgy a fost admis la un prestigios institut din Dubai: „Este bursier, așa că nu noi plătim”

Ioniță de la Clejani este un tată mândru! Artistul a făcut de curând noi dezvăluiri despre copiii săi, care s-au retras din luminile reflectoarelor și s-au pus serios pe treabă. Fulgy s-a mutat în Dubai să studieze, iar Margherita are planuri mari de afaceri!

Gallery

​Fulgy, fiul Clejanilor, și-a refăcut complet stilul de viață. Tânărul a fost implicat în mai multe probleme din cauza consumului de substanțe interzise, iar numele său era mai mereu prezent pe primele pagini ale ziarelor, dar s-a hotărât să schimbe foaia. Tânărul artist s-a mutat în Dubai, acolo unde a fost admis, cu bursă, la un prestigios institut, potrivit declarațiilor făcute de tatăl său.

„Despre fiul meu s-a scris numai de rău, dar nu mulți știu că el este un muzician foarte talentat, a studiat pian și chitară clasică, are numeroase premii muzicale, în lume, de excelență. Se află în prezent în Dubai, la un prestigios institut, unde se va perfecționa în domeniul video, film, muzică de film.

Vrea să lucreze în această zonă, să devină unul dintre cei mai buni din lume. Fulgy are auz absolut, a trăit și a învățat de la mari muzicieni. Cursurile durează trei ani, va locui acolo, în acest timp. Viorica se bucură enorm, mai ales că a fost alegerea lui să plece în Dubai (...)

El este bursier, așa că nu noi plătim, dacă mai are nevoie de niște bani, îl vom ajuta, desigur, în rest are totul asigurat”, a declarat Ioniță de la Clejani pentru playtech.ro.

Margherita de la Clejani și-a închis magazinul de haine pe care îl avea pe Calea Victoriei

Ioniță de la Clejani a spus despre fiica sa că, deși și-a închis magazinul de haine pe care îl deținea pe Calea Victoriei, nu își dorește să renunțe la domeniul afacerilor.

„A avut un magazin de haine, pe Calea Victoriei, pe care l-a închis în pandemie, dar va continua să lucreze în această zonă. Nu va colabora cu Fulgy, fratele ei, fiecare este pe drumul lui, în viață”, a mai declarat artistul.

Foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni