• PRO TV
  • Adrian Țuțu, câștigătorul primului sezon „Românii au talent”, a lansat o melodie de dragoste. Cum sună piesa „Pentru noi”

Adrian Țuțu, câștigătorul primului sezon „Românii au talent”, a lansat o melodie de dragoste. Cum sună piesa „Pentru noi”

Adrian Țuțu, câștigătorul primului sezon „Românii au talent”, a lansat o melodie de dragoste. Cum sună piesa „Pentru noi”

Înzestrat cu un talent nativ, Adrian Țuțu a impresionat publicul de la „Românii au talent”, în 2011, devenind primul câștigător al show-ului. Acum este un arist care își compune propriile piese și se bucură de succes pe plan profesional.

Când a participat la primul sezon al emisiunii, Adrian Țuțu a impresionat telespectatorii cu versurile pieselor: „E evident, românii au talent" și „Sunt român, deci pot”. De la momentul în care a câștigat trofeul au trecut 13 ani. Tânărul, în vârstă acum de 31 de ani, se bucură de succes în muzică. El lansează piesă după piesă.

Se apropie Ziua Îndrăgostiților, iar în noul lui single „Pentru noi” se pot regăsi multe cupluri.

În ultimul an, Adrian Țuțu a lansat mai multe piese, printre care: „Ați crezut că am plecat”, „Livratori de supărare”, „Dumnezeu alege”, Am reușit mama” și altele. 

Adrian Țuțu spune că experiența de la „Românii au talent” l-a ajutat să performeze mai departe în carieră.

Banii ăștia (nr.câștigați în finală) m-au educat și m-au învățat foarte multe. Mulți sunt setați pe lucruri materiale, însă eu sunt de părere că dacă investim în experiențe și în educația noastră ajungem să avem toate lucrurile materiale pe care le dorim! Astăzi am ce mi-am dorit și nu din banii de la Românii au talent! Dacă ești un om simplu, care nu știe prea multe și câștigi o sumă de bani, lasă mășinile, casele, că asta e mentalitatea săracului, investește în tine că să ajungi să îți iei lucrurile materiale prin propriile puteri”, a declarat el într-un interviu pentru welovemusic.ro.

Gallery

​Urmărește sezonul 14 Românii au talent, din 9 februarie, la PRO TV și VOYO. 

Sursă foto: Instagram/ Adrian Țuțu

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni