• PRO TV
  • VIDEO VIRAL Cum a mers o femeie cu tramvaiul, pentru a scăpa de plata biletului. Imaginile fac înconjurul internetului: „Îmi aduce aminte de copilărie”

VIDEO VIRAL Cum a mers o femeie cu tramvaiul, pentru a scăpa de plata biletului. Imaginile fac înconjurul internetului: „Îmi aduce aminte de copilărie”

VIDEO VIRAL Cum a mers o femeie cu tramvaiul, pentru a scăpa de plata biletului. Imaginile fac înconjurul internetului: „Îmi aduce aminte de copilărie”

O femeie a vrut să scape de plata biletului de călătorie, motiv pentru care a găsit o nouă metodă de a circula cu tramvaiul.

O femeie din București a decis să călătorească cu tramvaiul într-un mod complet diferit față de cel obișnuit. Aceasta, pentru a scăpa de plata biletului în valoare de 3 lei, și-a pus viața în pericol și s-a urcat pe o bucată de fier, componentă a vehiculului. 

Oamenii din trafic au văzut-o și au scos telefoanele mobile pentru a o filma. Imaginile cu ea s-au viralizat rapid în mediul online, mai exact pe TikTok, acolo unde internauții au lăsat zeci de comentarii în care s-au amuzat de situație sau au tras un semnal de alarmă cu privire la modul în care doamna din imagini și-a pus viața în pericol.

@abramburel_cont_nou #abramburel #viralvideo #fy #foryoupage #foryou #viral #fyp #viraltiktok ♬ Piratu' - Sandu Ciorba

„Așa mori pentru că nu vrei să dai 3 lei!” // „Noi ăștia de la sat ne agățam de căruță” // „pai asa nu il întrebă controlorii de bilet” // „eu făceam așa pe țeava de la căruță.. alergam până mă asezam și ajungeam la școală” // „nu a mai apucat sa urce” // „mor de râs”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Sursă foto: TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni