• PRO TV
  • Diana Matei, fără inhibiții în vacanța din Maldive. Marian Cleante a pozat-o în timp ce ea se relaxa pe nisipul fierbinte

Diana Matei, fără inhibiții în vacanța din Maldive. Marian Cleante a pozat-o în timp ce ea se relaxa pe nisipul fierbinte

Diana Matei, fără inhibiții în vacanța din Maldive. Marian Cleante a pozat-o în timp ce ea se relaxa pe nisipul fierbinte

Sunt împreună de 20 de ani și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Diana Matei și Marian Cleante se află acum în Maldive, iar pozele pe care le-au făcut în vacanță au stârnit entuziasmul fanilor.

La 42 de ani, Diana Matei se află într-o formă fizică de invidiat. Cântăreața a făcut furori la plajă, în Maldive, într-un costum de baie din două piese, cu animal print. Partenerul ei de viață, Marian Cleante, a surprins-o în ipostaze superbe. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Gallery

​Deși acum are o siluetă zveltă, în trecut Diana Matei s-a confruntat cu kilogramele în plus. Ea a început să țină un regim alimentar echilibrat și să facă mai mult sport. Vedeta susține că secretul este mâncatul cu măsură. Astfel, chiar dacă are anumite pofte culinare, cum ar fi brânzeturile sau prăjiturile de casă, frumoasa interpretă preferă porții mici. 

Diana Matei și Marian Cleante au un program foarte încărcat, dar mereu găsesc timp pentru a petrece câteva zile în doi. Destinațiile însorite sunt preferatele lor. De această dată au ales Maldive, paradisul exotic vizitat anul acesta de mai multe celebrități autohtone, printre care Smiley și Gina Pistol, Antonia și Alex Velea, Cristi Borcea și Valentina Pelinel și alții. 

„Muzica, scena, dragostea patimașă pentru profesia mea mă consumă teribil. Cu toate astea, nu aș schimba nimic, deși simt că eu mă schimb pe zi ce trece. Învăț în fiecare zi câte ceva de la oamenii pe care-i întâlnesc, câștig perspective noi și mă bucur de fiecare experiență, fie ea bună, fie rea. Știu totuși un lucru despre mine și acesta nu se schimbă niciodată: am 2 mari iubiri și le rămân statornică: familia mea și muzica!”, a dezvăluit Diana Matei pe contul ei de socializare. 

Sursă foto: Instagram/ dianamateiofficial

Vezi și video: Diana Matei, totul despre povestea ei de dragoste cu Marian Cleante. „Aveam 21 de ani când l-am cunoscut....”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni