• PRO TV
  • Jennifer Lopez va fi furioasă! Ce dezvăluire picantă a făcut Britney Spears despre ea și Ben Affleck

Jennifer Lopez va fi furioasă! Ce dezvăluire picantă a făcut Britney Spears despre ea și Ben Affleck

Jennifer Lopez va fi furioasă! Ce dezvăluire picantă a făcut Britney Spears despre ea și Ben Affleck

Britney Spears e într-o etapă a vieții ei în care e pusă pe dezvăluiri-șoc. După vâlva pe care a făcut-o cu lansarea cărții autobiografice, acum prințesa pop a mai “detonat o bombă” :) Iar J Lo va fi furioasă!

După ce a spus lumii întregi că Justin Timberlake a lăsat-o însărcinată pe când avea numai 19 ani și a fost nevoită să facă avort, din cauza că acesta nu și-a dorit copilul, acum Britney a făcut o nouă dezvăluire.

Britney Spears susține, într-o postare pe Instagram, că s-a sărutat cu Ben Affleck, dar între timp a... uitat :) … lucru care, cu siguranță, nu va fi pe placul soției sale, Jennifer Lopez. Chiar dacă s-a întâmplat acum mulți ani.

Postarea a fost ștearsă între timp de pe Instagram. Cântăreața apare într-o imagine alături de Ben: “O poză tare cu mine, Ben Affleck și Diane Warren de acum mulți ani!”, a scris Britney pe Instagram. “Este un actor extraordinar. Am uitat să vă spun că m-am sărutat cu Ben în noaptea aia… Sincer, am uitat…Ce nebunie! Mi-ar placea să vă pot povesti ce s-a întâmplat înainte de asta. Oh, Doamne, ce bârfitoare sunt”, a mai spus Britney.

Gallery

Nu este clar anul în care a fost făcută poza, însă jurnaliștii de la Daily Mail susțîn că ar fi din jurul anului 1999, când Ben avea 27 de ani, iar Britney a împlinit 18… în decembrie.

Postarea lui Britney Spears vine după o altă dezvăluire incendiară – aceasta a povestit că a avut o aventură de doua săptămâni cu actorul Colin Farrell.

Sursa foto: Profimedia/Getty Images/instagram-Britney Spears

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni