• PRO TV
  • Cum arată vila Oanei Roman. Vedeta și-a scos la vânzare locuința cu 480.000 de euro

Cum arată vila Oanei Roman. Vedeta și-a scos la vânzare locuința cu 480.000 de euro

Cum arată vila Oanei Roman. Vedeta și-a scos la vânzare locuința cu 480.000 de euro

Casa în care locuiește Oana Roman se află în afara Bucureștiului și dispune de multe dormitoare, băi, o grădină impresionantă, dar și de livadă. A investit 160.000 de euro doar pentru renovări, iar mai apoi a vrut să o vândă cu suma de 480.000 de euro.

Gallery

​Oana Roman se numără printre cele mai asumate și sincere vedete de la noi din țară. Fiica lui Petre Roman, foarte activă în mediul online, nu se ferește să le împărtășească urmăritorilor până și cele mai mici detalii din viața sa, așa că mulți știu deja și unde stă.

Vedeta deține o vilă impresionantă în afara Bucureștiului, mai exact în Tunari, acolo unde locuiește alături de fiica sa, Isabela. Oana Roman a investit, doar pentru renovări, nu mai puțin de 160.000 de euro, iar mai apoi a vrut să vândă proprietatea cu 480.000 de euro. Prețul de închiriere stabilit de vedetă era, în anul 2022, de 2.500 de euro pe lună. (Vezi în galeria de mai sus imaginile cu vila)

Cererea este pe măsura confortului. Vila dispune de 4 dormitoare, 2 băi și 2 sufragerii, dar și de 3 garaje.

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1.000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. (…) Livadă cu pomi.

Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential. 2500 de euro pe lună”, spunea Oana Roman pe rețelele sociale.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni