• PRO TV
  • Loredana Groza, schimbare radicală de look! Cum arată artista după ce și-a vopsit părul roz, la 53 de ani

Loredana Groza, schimbare radicală de look! Cum arată artista după ce și-a vopsit părul roz, la 53 de ani

Loredana Groza, schimbare radicală de look! Cum arată artista după ce și-a vopsit părul roz, la 53 de ani

Loredana Groza a renunțat, pentru un moment, la părul blond și a decis să facă o schimbare radicală. Iată cum arată cu părul roz, dar și care a fost motivul pentru care a apelat la o astfel de transformare!

Gallery

​Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, aceasta făcându-se remarcată în 1998, odată cu lansarea celebrei piese „Bună seara, iubito”, cântată în duet cu Ion Caramitru. La acea vreme, melodia a avut un succes incredibil, fiind considerată cea mai bună lansare a Loredanei. 

Anii au trecut, iar frumoasa moldoveancă a rămas în atenția publicului larg, atât datorită pieselor sale, cât și grație aparițiilor TV. Loredana Groza a fost antrenoare la Vocea României timp de șapte sezoane, bucurând publicul cu momentele ei artistice, alături de concurenți. 

Loredana Groza și-a vopsit părul roz, la 53 de ani

Recent, Loredana Groza și-a surprins fanii, după ce a apărut pe InstaStory cu un look total schimbat. Vedeta originară din Onești a renunțat, pentru un moment, la părul blond și a decis să îndrăznească mai mult decât până acum. Astfel, fosta antrenoare de la Vocea României s-a vopsit roz. 

Aceasta a și explicat motivul pentru care a luat decizia de a se vopsi într-o nuanță atât de stridentă: urmează să joace într-un film.

„Dimineața începe viața! Noi muncim de la 7, iar eu sunt trează de la 5. A trebuit să-mi fac unghii, să mă vopsesc, pentru că astăzi joc într-un film românesc”, a spus cântăreața în postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Vedeta a mai povestit și faptul că oamenii i-au lăsat zeci de mesaje, după ce au văzut-o cu părul roz. Aceasta a ținut să menționeze că a fost comparată cu o „vată de zahăr”:

„Ești dulce ca o vată pe băț”, i-a spus un urmăritor.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ LOREDANA CU PĂRUL ROZ

Sursă foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni