• PRO TV
  • Culiță Sterp, dezvăluiri sincere despre fratele său! Cum vede relația dintre Iancu și Jador la Survivor All Stars: „La cum îl știu eu...”

Culiță Sterp, dezvăluiri sincere despre fratele său! Cum vede relația dintre Iancu și Jador la Survivor All Stars: „La cum îl știu eu...”

Culiță Sterp, dezvăluiri sincere despre fratele său! Cum vede relația dintre Iancu și Jador la Survivor All Stars: „La cum îl știu eu...”

Iancu Sterp a acceptat marea provocare Survivor All Stars 2024, iar în aceste momente se află în jungla din Republica Dominicană, dând tot ce are mai bun pe traseu. Fratele concurentului, Culiță Sterp, a vorbit sincer despre caracterul acestuia, dar și despre conflictele cu Jador.

Gallery

​Iancu Sterp face parte din echipa Războinicilor la Survivor All Stars și a demonstrat tuturor până acum că se descurcă de minune pe traseu. Aventura din Republica Dominicanu nu este doar despre forța fizică, ci și despre jocul psihologic, lucru pe care fratele lui Culiță Sterp îl testează pentru a doua oară. Unul dintre rivalii săi este Jador, care face parte din echipa Faimoșilor, un subiect pe care Culiță Sterp nu s-a ferit să îl abordeaze.

Cântărețul spune că, din punctul său de vedere, este foarte bine că cei doi nu fac parte din aceeași tabără, dat fiind faptul că fratelui său „îi mai sare țandăra” câteodată. 

„Pe de o parte, mă bucur că Iancu și Jador nu sunt în aceeași echipă. La cum îl știu eu pe Iancu, el este răbdător, dar, la un moment dat, îi sare țandăra și sigur ieșea o ceartă între el și Jador. Mai bine că sunt separați”, a spus Culiță Sterp pentru Playtech.

Nu ratați, săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni