• PRO TV
  • Atenție, s-a schimbat prognoza: Vin ninsorile? Când spun meteorologii că se întoarce frigul în România

Atenție, s-a schimbat prognoza: Vin ninsorile? Când spun meteorologii că se întoarce frigul în România

Atenție, s-a schimbat prognoza: Vin ninsorile? Când spun meteorologii că se întoarce frigul în România

Chiar dacă în aceste zile România a fost acoperită de un aer cald și temperaturile din termometre au fost mai mult de primăvară, meteorologii avertizează că este posibil ca frigul să se întoarcă!

Potrivit celor de la AccuWeather, prognoza meteo s-a schimbat și în zilele ce urmează ar putea să vină din nou ninsorile. Chiar dacă până pe 12 februarie 2024, inclusiv, vom avea temperaturi care vor atinge sau vor fi aproape de 20 de grade, iată că după 13 februarie 2024 vremea se va răci.

După cum ne atenționau inițial meteorologii de la AccuWeather, ninsoarea ar fi putut reveni în România pe 19 februarie 2024, perioadă în care temperaturile urmau să scadă până la minus 5 grade Celsius. Însă prognoza s-a schimbat, astfel că ninsorile ar putea veni devreme. Mai exact pe 16 februarie 2024!

Meteorologii afirmă că pe 16 februarie temperatura minimă va fi de 2 grade Celsius, în timp ce maxima va atinge 8 grade Celsius, iar în această zi s-ar putea întoarce și fulgii de zăpadă. Precipitații vor fi însă și cu o zi mai devreme, dar sub formă de ploaie.

Și cei de la Administrația Națională de Meteorologie anunță că, în perioada 19 - 26 februarie 2024 este posibil ca precipitațiile să fie mai intense în România, în special în zonele vestice și nord- vestice.

foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni