• PRO TV
  • Roxana Nemeș a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Boala de care suferea putea produce infertilitate: „Era vorba despre dureri cronice”

Roxana Nemeș a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Boala de care suferea putea produce infertilitate: „Era vorba despre dureri cronice”

Roxana Nemeș a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Boala de care suferea putea produce infertilitate: „Era vorba despre dureri cronice”

În urmă cu ceva timp, Roxana Nemeș a fost operată de endometrioză, o boală care poate duce la infertilitate. Faimoasa a acuzat mai multe dureri, înainte de intervenția chirurgicală, dar totul s-a rezolvat după aceea.

Gallery

​În cadrul unui interviu acordat pentru Viva, Roxana Nemeș a precizat că a acceptat să vorbească public despre boala de care a suferit, deoarece multe femei trec prin același lucru, încurajându-le să meargă la medic.

Roxana Nemeș a fost operată de endometrioză

Deși încearcă să evite operațiile pe cât de mult posibil, în situația dată, a fost nevoită să intre în sala de intervenții, pentru a nu apărea complicații.

„Sunt foarte puțini doctori care își dau seama că este vorba de endometrioză. Eu nu sunt pro operații, dar, din păcate, când vine vorba despre endometrioză, nu există altă soluție. Așa că, dacă le pot da un sfat femeilor este acela de a merge neapărat la un control, să își facă investigații, să aibă grijă de ele și de sănătatea lor”, a spus Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș vrea să devină mama

Anul acesta, Roxana Nemeș va împlini 35 de ani și își dorește să fie mamă. Artista poate face acest pas, deoarece, în momentul în care a aflat că suferă de această boală, era într-un stadiu incipient și nu a dus la infertilitate.

„Referitor la copil, Dumnezeu știe cel mai bine când e momentul să vină. În cazul meu, endometrioza a fost într-un stadiu mic, deci nu afecta, neapărat, o sarcină. La mine, era vorba despre dureri cronice”, a mai spus artista.

În ediția de joi, 8 februarie, Roxana Nemeș a fost eliminată din competiția ”Survivor All Stars” din motive medicale: „Din păcate, unul dintre voi se confruntă cu o problemă de sănătate mai veche, care se pare că a recidivat și avem informații medicale de ultim moment – medicul a recomandat ca acest concurent să fie monitorizat medical și să se întoarcă în condiții normale de trai pentru a soluționa”.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni