• PRO TV
  • Pe 10 februarie se formează Luna Nouă din Vărsător! Cum vor fi afectate toate zodiile

Pe 10 februarie se formează Luna Nouă din Vărsător! Cum vor fi afectate toate zodiile

Pe 10 februarie se formează Luna Nouă din Vărsător! Cum vor fi afectate toate zodiile

Luna Nouă din Vărsător, din 10 februarie, anunță schimbări importante și este un moment prielnic pentru planificarea unor proiecte de viitor.

Arhetipul Vărsătorului este despre progres, schimbări, independență, tehnică, inovație, libertate, nonconformism, idei originale, prieteni, umanitate, viață socială și planuri de viitor.
Luna Nouă din Vărsător aduce schimbare și progres și anunță etape noi, inițierea unor acțiuni, a căror beneficii se vor culege peste șase luni, când are loc Luna Plină din Vărsător.
În preajma fenomenului astral este posibil să apară situații neprevăzute, evenimente neașteptate, bruște, care să dea peste cap un plan, un proiect, o direcție profesională sau de viață. Schimbările și răsturnările de situație pot fi declanșate de aspectul tensionat, care se formează între Luna Nouă și Uranus, planeta imprevizibilului.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Ce aduce Luna Nouă din Vărsător pentru fiecare semn zodical:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Sectorul prietenilor, relația cu grupurile, viața socială, planurile pe termen lung este activat de Luna Nouă din zodia Vărsător, care anunță noi etape în aceste domenii de viață. Fenomenul astral îi invită pe Berbeci să se ocupe de activitățile de pe urma exercitării profesiei, să-și facă planuri de viitor. Și axa iubirii este activată, așa că Berbecii se pot aștepta la surprize în planul amoros.

Taur / Ascendent în Taur

Sectorul carierei, profesiei, imaginii publice, statutului social, reputației profesionale, străinătății, este activat de Luna Nouă din zodia Vărsător. Taurii vor fi interesați să pună accent pe evoluția și dezvoltarea în sectorul profesional. De asemenea, se vor concentra pe imagine si statut, pe afirmare și demonstrarea abilităților profesionale.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Sectorul asociat sistemului de credințe, filosofiei de viață, cunoașterii, educației, călătoriilor, lărgirii orizonturilor și dezvoltării personale este activat de Luna Nouă din zodia Vărsător, care deschide etape noi. Pentru că fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Uranus, din casa frământărilor interioare, nativii pot avea parte de răsturnări de situație în sistemul de credințe, prin evenimente bruște care pot schimba deciziile Gemenilor.

Rac/ Ascendent în Rac

Sectorul asociat resurselor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul de cuplu, moștenirile, bunurile, creditele, datoriile sau banii proveniți din alte surse decât salariile, dar și intimitatea este activat de Luna Nouă din zodia Vărsător, care deschide noi etape în aceste domenii. Contextul astral, în care Luna Nouă formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta schimbărilor bruște, poate să dea o altă direcție unor planuri de natură financiară.

Leu/ Ascendent în Leu

Sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale este activat de Luna Nouă din zodia Vărsător, care anunță etape noi în aceste domenii. Pentru că fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, este posibil să apară situații sau evenimente neașteptate în carieră, într-un contract, dar și la nivelul conducerii firmei.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților și sarcinilor profesionale, relațiile cu colegii, stilul de viață și sănătatea este activat de Luna Nouă din zodia Vărsător, care marchează noi începuturi în aceste domenii. Din cauza aspectului tensionat, care se formează între Luna Nouă și Uranus, planeta imprevizibilului, pot să apară evenimente neașteptate în sistemul de credințe și principii, privind o călătorie, începerea unor cursuri de dezvoltare personală sau profesională.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Sectorul iubirii, aventurilor romantice, flirtului, cuceririlor, copiilor, creativității, distracției este activat de Luna Nouă din zodia Vărsător, care anunță noi începuturi în aceste domenii de viață. Posibil să apară evenimente neașteptate în planul iubirii, persoane de care nativii să se îndrăgostească brusc sau să apară situații neprevăzute în relația actuală.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Sectorul asociat universului emoțional, vieții de familie, căminului, patrimoniului, relațiilor cu părinții, este activat de Luna Nouă din zodia Vărsător, care anunță noi etape în aceste domenii. De asemenea, nativii se pot aștepta la surprize în planul relațional, pentru că fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Uranus, din casa relațiilor, care poate aduce schimbări sau răsturnări de situație.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Sectorul asociat comunicării, interacționării cu ceilalți, gândirii, învățării, acumulării de informație, negocierile, deplasările de scurtă durată, este activat de Luna Nouă din zodia Vărsător, care anunță noi etape. Posibil să apară informații neașteaptate, vești care să le dea peste cap planurile din sfera profesională, dar și comunicarea cu colegii sau privind fluxul de sarcini.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Sectorul asociat banilor pe care nativii îi câștigă din muncă, bunurile, valorile, stima de sine, este activat de Luna Nouă din zodia Vărsător, care anunță etape noi în aceste domenii. Posibil să apară surprize într-un context financiar sau răsturnări de situație, evenimente, care să îi determine pe nativi să-și valorifice un talent/o pasiune.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Sectorul asociat personalității, privind întreaga viață este activat de Luna Nouă din zodia Vărsător, care anunță noi etape, prin setarea unor obiective pe termen lung. Vărsătorii pot surprinde prin acțiuni, atitudine, decizii, să se reinventeze și să înceapă un capitol nou de viață.

Pești/ Ascendent în Pești

Sectorul asociat subconștientului, izolării, spiritualității, frământărilor interioare, trecutului este activat de Luna Nouă din zodia Vărsător, care invită la un bilanț, la eliminarea situațiilor și persoanelor, care nu îi mai ajută în evoluție pe nativi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni