• PRO TV
  • Fanii Super Bowl, șocați când au aflat câți ani are Usher! Solistul care a cântat la pauză are un trup de zeu

Fanii Super Bowl, șocați când au aflat câți ani are Usher! Solistul care a cântat la pauză are un trup de zeu

Fanii Super Bowl, șocați când au aflat câți ani are Usher! Solistul care a cântat la pauză are un trup de zeu

Spectacolul din pauza Super Bowl este chiar mai așteptat decât meciul în sine. După ce anul trecut Rihanna a intrat în istorie după ce și-a anunțat sarcina pe scena Super Bowl, acum a fost rândul lui Usher să facă show.

Cântărețul a fost lăudat pe rețelele de socializare pentru prestația sa, în special pentru faptul că nu a făcut playback, cum mai fac unii artiști, cel puțin parțial. Însă foarte mulți internauți au fost uluiți când au aflat ce vârstă are cântărețul. Practic artistul arată neschimbat din 2004, când rupea topurile cu piesa “Yeah”.

Usher a făcut senzație atât cu prestația sa, cât și cu fizicul său impozant. Cântărețul a renunțat la tricou și și-a etalat abdomenul cu pătrățele, spre încântarea celor care au urmrit show-ul atât din tribune, cât și de la tv.
Fanii au comentat apariția lui pe rețelele de socializare și nu le-a venit să creadă că artistul are 45 de ani. Majoritatea au crezut că are între 25 și 35 de ani.

@lakw_ Usher junto a H.E.R en el Halftime Show Super Bowl 2024 #superbowl #superbowl2024 #superbowlliv #usher #usherraymond #usherfans #nfl #futbolamericano #eeuu #her ♬ sonido original - La KW

Dacă vă întrebați câți bani a primit Usher pentru a cânta la Super Bowl, răspunsul este “niniun ban”. Însă, cu siguranță, veniturile i se vor rotunji substanțial după aceasta apariție, cum s-a întâmplat în cazul tuturor celorlalți artiști.
Forbes a scris că Rihanna, după show-ul de anul trecut, a înregistrat o creștere a vânzărilor de cântece cu 390% și creșteri ale vânzărilor produselor sale Fendy Beauty.

@espn This Usher and Alicia Keys performance ? (? CBS) #nfl #football #superbowl #usher #aliciakeys #concert ♬ original sound - ESPN

Uneori artiștii vin cu bani de acasă pentru acest spectacol – atât Weeknd, cât și Dr. Dre au cheltuit în jur de 7 milioane de dolari pentru show-uile din anii trecuți.

Gallery

Sursa foto: Getty Images, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni