• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 12 - 18 februarie 2024. Balanțele cunosc brusc pe cineva și se îndrăgostesc, Leii câștigă o sumă frumușică de bani

Horoscop săptămâna 12 - 18 februarie 2024. Balanțele cunosc brusc pe cineva și se îndrăgostesc, Leii câștigă o sumă frumușică de bani

Horoscop săptămâna 12 - 18 februarie 2024. Balanțele cunosc brusc pe cineva și se îndrăgostesc, Leii câștigă o sumă frumușică de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 12 - 18 februarie 2024

Dragoste– Intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Vărsător, din 13 februarie, și a lui Venus, micul benefic, din 16 februarie, tot în Vărsător, îți aduce o perioadă cu evenimente importante, proiecte pe termen lung, care aduc schimbări în planurile tale de viață, privind relația de cuplu.
Bani – De miercuri după-amiază până vineri, te ocupi de chestiuni financiare și pot ieși la suprafață niște nemulțumiri.
Muncă – Posibil să-ți cauți un job mai bine plătit sau măcar să ai mai mult timpul liber. Lucrurile par să nu se lege în momentul de față, însă ai răbdare și aștepți momentul potrivit să faci o schimbare. În weekend este posibil să ai discuții cu prieteni sau foști colegi, să te interesezi de un post potrivit pentru tine. Este foarte posibil ca noul job să-l găsești prin intermediul prietenilor, care-ți fac o recomandare.

Horoscop Taur săptămâna 12 – 18 februarie 2024

Dragoste– În partea a doua a săptămânii, când Luna începe să-ți traverseze semnul zodiacal și formează aspecte tensionate, este posibil să simți o revoltă interioară, să reapară niște nemulțumiri mai vechi și să-ți dorești o schimbare în viața personală.
Bani – Finalul de săptămână aduce preocupări pentru bani, administrarea acestora, cheltuieli venite neașteptat. Posibil să faci niște deplasări, vizite, să cumperi niște cadouri.
Muncă– Cariera este în prima plan săptămâna acesta datorită intrării lui Marte, planeta acțiunii, din 13 februarie, în Vărsător, și a lui Venus, din 16 februarie. Posibil să ai puterea să faci o schimbare de direcție profesională și micul benefic susține obținerea unei funcții, a unei promovări. Atenție cum procedezi în relația cu șefii sau cu persoanele cu putere de decizie, pentru că Marte te poate împinge spre acțiuni, care să-ți strice imaginea!

Horoscop Gemeni săptămâna 12 - 18 februarie 2024

Dragoste– Universul interior va fi răscolit joi și vineri și este posibil să ai nevoie să stai singur, mai ales dacă niște discuții cu cineva apropiat ți-au atras atenția asupra unor lucruri, care nu merg în relație. Ai nevoie de odihnă, să-ți pui gândirile și convingerile în ordine pentru a putea merge mai departe.
Bani – În weekend, Luna îți traversează semnul zodical, te exprimi bine și te mobilizezi să faci un plan sau o strategie, care ar putea să-ți aducă avantaje materiale pe termen lung.
Muncă– Din 13 februarie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Vărsător, urmat de Venus, micul benefic, din 16 februarie. Cele două planete dinamizează casa mentalităților, principiilor, idealurilor, care pot fi schimbate radical în domeniile care te preocupă cel mai mult: relațiile profesionale, sarcinile și rutina zilnică și sănătatea. Pentru că ți-ai testat limitele, te-ai suprasolicitat, au început să apară diverse afecțiuni.

Horoscop Rac săptămâna 12 - 18 februarie 2024

Dragoste– Weekendul îți aduce o stare de meditație și introspecție și te gândești la viața, acțiunile și planurile de viitor în relația de cuplu, mai ales că simți că vine o schimbare majoră.
Bani – Din 13 februarie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Vărsător, urmat de Venus, micul benefic, din 16 februarie. Cele două planete dinamizează sectorul avantajelor materiale, al banilor sau bunurilor pe care le poți primi fără să muncești pentru ele. De asemenea, te preocupă returnarea unei datorii, a unui credit, impozit, să intri în posesia unei moșteniri, dar și să gestionezi cât mai bine banii pe care îi deții cu partenerul de cuplu.
Muncă– Primele zile ale săptămânii se anunță active în planul profesional și nu sunt excluse dispute cu șefii sau cu persoane cu autoritate. Posibil să te consulți cu o persoană cu mai multă experiență într-un context profesional, iar opinia acestuia să te ajute să rezolvi o problemă apărută neașteptat spre finalul săptămânii.

Horoscop Leu săptămâna 12 - 18 februarie 2024

Dragoste– Sectorul relației de cuplu și al parteneriatelor profesionale este activat de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în 13 februarie, în zodia Vărsător. Va fi urmat de către Venus, micul benefic, din 16 februarie. Marte dinamizează mult relația de cuplu și poate aduce și conflicte, dacă nu vei știi să te oprești la timp, să ai răbdare sau să fii diplomat.
Bani – Posibil în partea a doua a săptămânii să încasezi o sumă de bani, pe care să o folosești pentru o activitate de relaxare, distracție, sejur sau participarea la un curs.
Muncă– De miercuri după-amiază până vineri vei traversa o perioadă destul de aglomerată și cu multe provocări în planul profesional. Posibil să fie nevoie să-ți asumi niște acțiuni, să te confrunți cu șefii, care nu sunt de acord cu tine într-o situație.

Horoscop Fecioara săptămâna 12 - 18 februarie 2024

Dragoste– Săptămâna aceasta pare să fie liniște în relația de cuplu, deși aveți opinii și păreri diferite, apar provocări, pe fondul unor aspecte astrologice, care ți-au răscolit credințele și convigerile. Atenție joi cum abordezi o chestiune de pricipiu în relație!
Bani – Cu Venus, guvernatoarea casei banilor, în tranzit prin casa muncii, din 16 februarie, ai putea să speculezi mai mult acest context astrologic, care-ți poate oferi soluții de mărire a veniturilor din alte surse decât salariile, dar și de la locul de muncă.
Muncă– Urmează o perioadă foarte activă la locul de muncă și-n activitățile profesionale. Te ajută intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 13 februarie, în zodia Vărsător, dar și Venus, micul benefic, din 16 februarie, tot în Vărsător. Posibil să iei inițiative la serviciu și simți că ești într-o perioadă de schimbări majore, numai că recomandarea astrelor este să-ți dai seama întâi ce anume vrei să faci și să eviți să despici firul în patru, pentru că în felul acesta nu vei ajunge nicăieri.

Horoscop Balanță săptămâna 12 - 18 februarie 2024

Dragoste– Intrarea lui Marte, din 13 februarie, în zodia Vărsător, pe casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, urmat de Venus, micul benefic, din 16 februarie, vine să-ți aducă energie să iei decizii importante pentru viața de cuplu, să faci o schimbare. Dacă ești singur, este posibil să apară cineva brusc în viața ta, iar dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, luați decizia să deveniți părinți.
Bani – De miercuri după-amiază până vineri se activează casa intereselor financiare, unde nu sunt excluse și surprize neașteptate, cum ar fi încasarea unei sume de bani, provenite dintr-o speculație financiară, participarea la un concurs sau un cadou de la prieteni.
Muncă- Săptămâna se anunță destul de liniștită la capitolul activități profesionale. Doar în weekend este posibil să ai idei, să pregătești planuri de acțiune, strategii, să încerci să pui pe roate un proiect, pe care l-ai abandonat cândva.

Horoscop Scorpion săptămâna 12 - 18 februarie 2024


Dragoste– Relațiile de familie sunt în vizorul tău din 13 februarie, de când Marte, guvernatorul tău, intră în Vărsător, în sectorul vieții de familie. Posibil să investești mai multă energie, să-ți asumi mai multe responsabilități, să rezolvi un context locativ, să iei decizia de a trece la un alt nivel al relației. Venus, micul benefic, intră și el pe 16 februarie în aceleași domenii și aduce șanse și oportunități.
Bani – În weekend, s-ar putea să te sfătuiești cu cineva apropiat despre un proiect sau intențiile tale cu privire la o investiție pe care vrei să o faci. Pentru că nu ești încă hotărât, decizi să mai aștepți.
Muncă– Sectorul relațiilor parteneriale este dinamizat de aspectele astrologice ale săptămânii, pe care planetele le formează și care pot aduce situații incomode sau pe care va fi destul de greu să le gestionezi.

Horoscop Săgetător săptămâna 12 - 18 februarie 2024

Dragoste– În weekend găsești momentul să discuți cu partenerul de cuplu despre lucrurile care te frământă și pe care ai vrea să le rezolvi, însă este posibil să nu rezolvi nimic prin dialog, pentru că partenerul este preocupat de chestiuni profesionale.
Bani – Miercuri și joi pot să apară evenimente sau situații neașteptate la locul de muncă, care pot să aducă schimbări și-n planul financiar. Posibil să se încheie un contract sau o colaborare, care nu te mai avantajează, dar de care amânai să te ocupi.
Muncă– Relațiile profesionale, comunicarea cu colegii, informarea, învățarea unor lucruri noi, negocierile, sunt activate de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 13 februarie, în zodia Vărsător. Este urmat de Venus, guvernatoarea casei muncii, din 16 februarie, care aduce oportunități și noroc la informații utile.

Horoscop Capricorn săptămâna 12 - 18 februarie 2024

Dragoste – Miercuri și joi este posibil să simți nevoia unei pauze, să te relaxezi și să te bucuri de viață, așa că nu mai stai pe gânduri, îți suni prietenii și ieșiți în oraș. Mai mult de atât, s-ar putea să programați o plecare împreună câteva zile sau poate în vacanța de vară.
Bani – Planul financiar ar putea să se schimbe în perioada următoarea și este recomandat să porți niște negocieri, mai ales dacă-ți dorești o mărire salarială. Te ajută Marte, planeta acțiunii, din 13 februarie, dar și Venus, micul benefic, din 16 februarie, care operezează în favorarea ta și aduce șanse de suplimentare a veniturilor.
Muncă– Profită de tranzitul lui Venus, micul benefic, în casa personalității, până la finalul săptămânii, pune-te în valoare, negociază și demonstrează-le șefilor că meriți o schimbare în cadrul salarizării! De felul cum vei reuși să te pui în valoare, vei putea obține bani suplimentari în perioada 16 februarie -11 martie, cât Venus traversează casa banilor.

Horoscop Vărsător săptămâna 12 - 18 februarie 2024

Dragoste– Cu Marte, planeta acțiunii, din 13 februarie, în casa personalității, și cu Venus, micul benefic, din 16 februarie, o să simți multă energie și ești dispus să faci schimbări radicale în viața ta, pe toate planurile.
Bani – În primele zile ale săptămânii este posibil să ai intuiție într-un context financiar. Poate găsești niște oferte sau administrezi banii astfel încât să pui și ceva deoparte.
Muncă– Posibil joi sau vineri să se dea peste cap un plan, un proiect, să fii nevoit să te reorganizezi. Nu va fi o problemă, pentru că planetele din casa personalității te ajută, îți aduc multă energie și determinare, curaj sau inițiative, care vor fi lăudate de către șefi.

Horoscop Pești săptămâna 12 – 18 februarie 2024

Dragoste– Sectorul subconștientului este activat de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 13 februarie, în zodia Vărsător. Este un moment prielnic să-și redirecționezi energia spre interior, să te reechilibrezi, să renunți la obiceiuri care-ți fac rău, să adopți un regim de viață sănătos. Chiar dacă universul interior este răscolit, există și o parte bună, pentru că, din 16 februrie, vine Venus, micul benefic, să-ți îmbunătățească starea psihică și să ajute la o vindecare.
Bani –Marți și miercuri se întrevede activitate în conturile tale. Posibil să încasezi bani, să faci plăți sau să discuți despre salarizare.
Muncă– Joi și vineri sunt cele mai active zile din săptămână în sectorul profesional, cu evenimente surpriză și răsturnări de situație într-o activitate profesională. S-ar putea să fii iritat de niște vești, pe care le afli întâmplător și să fie nevoie să te repoziționezi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni