• PRO TV
  • Ce a apărut pe contul Antoniei după ce fiii vrăjitoarei Sidonia sunt bănuiți că au ucis un bărbat la petrecerea unde se afla și artista: „Ai grijă că...”

Ce a apărut pe contul Antoniei după ce fiii vrăjitoarei Sidonia sunt bănuiți că au ucis un bărbat la petrecerea unde se afla și artista: „Ai grijă că...”

Ce a apărut pe contul Antoniei după ce fiii vrăjitoarei Sidonia sunt bănuiți că au ucis un bărbat la petrecerea unde se afla și artista: „Ai grijă că...”

O crimă îngrozitoare a avut loc, cu puțin timp în urmă, la o petrecere cu vedete organizată în incinta unui hotel de lux din Padina. Printre invitați s-au aflat Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

Gallery

​Sfârșit tragic la o petrecere cu vedete într-un hotel de lux din Dâmbovița. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 10/11 februarie 2024, un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost înjunghiat cu o macetă de către trei indivizi, fiii cunoscutei vrăjitoare Sidonia, care acum sunt anchetați.

„În cursul nopții de 10 spre 11 februarie 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, se arată în comunicatul polițiștilor din cadrul IPJ Dâmbovița.

În hotelul în care a avut loc cumplita tragedie mai erau cazați Antonia, Alex Velea și Alina Eremia, toți fiind audiați de către polițiști în calitate de martori.

La puțin timp după crima îngrozitoare, pe contul de Instagram al Antoniei a apărut un mesaj prin care vedeta este avertizată de către un internaut cu privire la vrăjitoarea Sidonia și, implicit, la fiii acesteia, suspecți în cazul crimei. Cei trei bărbați, mai exact Laurențiu Marin, George Armando Marin şi Louis Justin Marin, fac parte din clanul Fabian.

„Ai grijă că Sidonia e cu ochii pe tine! Fii cuminte !! Îți face farmece cu maceta!”, a scris o perosană la una dintre postările Antoniei.

Foto: Instagram, Facebook, Stirile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni