• PRO TV
  • Cum se apără Florin Salam, după ce a fost acuzat că a țepuit un cuplu de miri: „Eu sunt șeful nunților”. După câteva zile, manelistul a primit o nouă acuzație

Cum se apără Florin Salam, după ce a fost acuzat că a țepuit un cuplu de miri: „Eu sunt șeful nunților”. După câteva zile, manelistul a primit o nouă acuzație

Cum se apără Florin Salam, după ce a fost acuzat că a țepuit un cuplu de miri: „Eu sunt șeful nunților”. După câteva zile, manelistul a primit o nouă acuzație

Florin Salam a început anul cu stângul și nu pare să scape de probleme prea curând. După ce a fost acuzat de agresiune fizică, manelistul a mai primit o lovitură, săptămâna trecută.

Gallery

Săptămâna trecută, Florin Salam a fost săltat de oamenii legii și dus la audieri, după ce un mire l-a acuzat că nu s-a prezentat la nunta sa, deși îi plătise avansul. Manelistul ar fi fost citat de mai multe ori, pentru a veni la audieri, dar nu s-a prezentat.

Florin Salam nu se lasă afectat de scandalul de înșelăciune

5.500 de euro ar fi primit Florin Salam, pentru a cânta la o nuntă din Târgoviște, doar că nu ar mai fi venit, iar, pe numele lui, a fost depusă o plângere. Artistul se apără și spune că nu este vinovat de nimic din ceea ce este acuzat.

După acuzațiile primite din partea cuplului din Târgoviște, Florin Salam a postat, pe contul său de Facebook, un video prin care a explicat situația. Acesta s-a autointitulat „șeful banilor” și le-a oferit un răspuns ironic tuturor celor care l-au criticat în ultima perioadă.

„Eu sunt șeful nunților. Eu sunt șeful banilor și, de acum încolo, 20 de ani, 30 de ani, chiar și 100 de ani, am să bag boală în dușmani, că am o vorbă de mătase, eu fac nunțile frumoase și să audă lumea multă. Fără mine, nunta îi urâtă. Lasă să audă lumea multă că, fără mine, nunta îi urâtă”, a spus Florin Salam, în mediul online.

În urma postării acestuia, internauții s-au împărțit în două tabere: unii și-au exprimat susținerea pe care i-o poartă, în timp ce alții s-au arătat dezamăgiți de atitudinea acestuia și de faptele de care este acuzat.

Florin Salam, acuzat că nu a compus o piesă pentru care a fost plătit

La o distanță de doar câteva zile de evenimentul menționat mai sus, Florin Salam a primit o nouă acuzație. De data aceasta, un bărbat susține că i-a oferit, prin intermediul unei persoane din anturajul manelistului, suma de 6.000 de euro, pentru ca acesta să îi compună o piesă cu dedicație.

La un moment dat, până ca informația să fie făcută publică, Florin Salam i-ar fi spus că nu a avut timp să se ocupe de piesa respectivă, deoarece a fost ocupat și nici nu și-ar mai fi onorat promisiune.

„Da, fratele meu! Să mor de am fost la studio. Suntem numai pe drumuri. Săptămâna ce vine suntem mai liberi puțin și mergem la studio. Aștept și după ăla cu negativul”, ar fi spus Florin Salam, atunci.

 

Sursa foto: Facebook, captură YouTube  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni