• PRO TV
  • Debordează de încredere și de senzualitate! Dakota Johnson a îmbrăcat o rochie transparentă și a uimit audiența după ce a apărut AȘA la TV

Debordează de încredere și de senzualitate! Dakota Johnson a îmbrăcat o rochie transparentă și a uimit audiența după ce a apărut AȘA la TV

Debordează de încredere și de senzualitate! Dakota Johnson a îmbrăcat o rochie transparentă și a uimit audiența după ce a apărut AȘA la TV

Dakota Johnson are apariții memorabile pe covorul roșu și continuă să impresioneze audiența și atunci când e invitată la cele mai de succes show-uri televizate din America.

Gallery

​Recent, actrița care a devenit faimoasă cu rolul din „Fifty Shades of Grey” a participat la „Late Night with Seth Myers”, una dintre cele mai populare emisiuni de pe NBC. Dakota se află în plină campanie de promovare a peliculei „Madame Web”.

Fiica lui Melanie Griffith și a actorului Don Johnson a întors toate privirile cu ținuta sa îndrăzneață. Dakota a optat pentru o rochie mulată, complet transparentă, pe sub care a purtat un body negru extrem de decupat. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Actrița și-a accesorizat ținuta semnată Tom Ford cu o pereche de cizme din piele, peste genunchi, și o geantă roșie Gucci.

În momentul în care a pășit în platou, până și celebrul Seth Myers a rămas uimit când i-a văzut ținuta îndrăzneață. Actrița este conștientă de atuurile sale fizice și emană senzualitate prin toți porii. Cu bucle lejere, un make-up natural și un zâmbet perfect, Dakota a fost o încântare pentru privitori.

Cu doi părinți celebri, Dakota a crescut de mică în lumina reflectoarelor. Fiica Melaniei Griffith și a actorului Don Johnson a știut dintotdeauna că-și dorește o carieră în actorie. Succesul a venit în 2015 după ce a primit rolul principal în „The Fifty Shades of Grey”.

Tatăl Dakotei mărturisea într-un interviu că fiica sa a reușit pe cont propriu la Hollywood și că nu i-a cerut niciodată sfaturi legate de actorie.

„Nu, ea nu mă sună cu adevărat pentru sfaturi", a spus el la Late Night With Seth Meyers în martie 2021. „Ea mă sună pentru a spune: "Doamne, te-aș vedea, dar am trei filme pe care le filmez în același timp”.

 Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ capturi Youtube

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni