• PRO TV
  • Andreea Marin, dezăluiri dureroase din trecutul său! Vedeta s-a temut să nu aibă aceeași soartă ca Mădălina Manole: „Am conștientizat”

Andreea Marin, dezăluiri dureroase din trecutul său! Vedeta s-a temut să nu aibă aceeași soartă ca Mădălina Manole: „Am conștientizat”

Andreea Marin, dezăluiri dureroase din trecutul său! Vedeta s-a temut să nu aibă aceeași soartă ca Mădălina Manole: „Am conștientizat”

În spatele zâmbetului său larg s-a ascuns, fără să știe nimeni, multă durere, iar Andreea Marin abia acum și-a deschis sufletul și a reușit să vorbească deschis despre acest lucru.

Gallery

​Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite personalități din lumea mondenă românească a vorbit, de curând, despre cele mai dificile perioade din viața sa. Totul s-a întâmplat după ce s-a născut fiica sa, atunci când a realizat cu stupoare că duce o luptă grea cu boala care afectează astăzi din ce în ce mai multe persoane, anume depresia.

„Zâna Surprizelor”, așa cum este cunoscută de toată țara, spune că s-a temut, la vremea respectivă, să nu aibă aceeași soartă ca cea a Mădălinei Manole.

„Eu n-am ajuns la depresie dintr-un motiv de acest fel, nu aveam un gol interior de umplut, nu în acest sens. La mine a fost o treabă legată de perioada de după naștere și niște nemulțumiri, fiecare are nemulțumiri în viața sa, și m-a prins pe un teren mai slab, iar asta s-a întâmplat. După aceea, am vorbit deschis despre depresie și am făcut și campanii naționale și europene cu acest subiect, pentru că nu a fost ușor prin ce am trecut.

Am ajuns și la limita aceea, un om încrezător ca mine, mă vedeți, care pare puternic pentru ceilalți, iar în cele mai multe situații sunt un om puternic, știu ce vreau de la viață, cu toate astea într-un punct foarte rău, foarte trist, foarte dur și cred că a fost foarte bine să bat la ușa unui specialist și să vorbesc despre asta ulterior, după ce am trecut prin experiență și m-am vindecat, unor oameni care și la atâția ani distanță mă întreabă despre depresie și ce e de făcut. Și mie mi-a atras atenția și am conștientizat cazul Mădălinei Manole, abia atunci am realizat că asta s-ar putea să fie în cazul meu”, a povestit vedeta, potrivit playtech.ro.

Foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni