• PRO TV
  • Cum arată casa din Monaco a Mihaelei Rădulescu. Are picturi și sculpturi nud și draperii în formă de rochii

Cum arată casa din Monaco a Mihaelei Rădulescu. Are picturi și sculpturi nud și draperii în formă de rochii

Cum arată casa din Monaco a Mihaelei Rădulescu. Are picturi și sculpturi nud și draperii în formă de rochii

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 53 de ani, locuiește la Monaco de ani buni, alături de partenerul ei Felix Baumgartner. Cei doi locuiesc într-o vilă luxoasă, iar vedeta s-a ocupat de amenajare.

Gallery

Mihaela Rădulescu a părăsit România de ani buni și locuiește la Monaco. Vedeta și partenerul ei duc o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor.

Mihaela Rădulescu s-a ocupat exclusiv de amenajarea locuinței din Monaco

Vedeta s-a ocupat exclusiv de decorarea fiecărui colțișor al spațiului casei. Din locuința Mihaelei Rădulescu nu lipsesc obiectele de artă și piesele de mobilier în culori neutre. Piesa de rezistență este terasa, care are o priveliște absolut superbă, unde Mihaelei îi place să-și bea cafeaua de dimineață, sau să facă sport.

Mihaela Rădulescu este foarte discretă când vine vorba de spațiul personal, însă din puținele imagini cu locuința ei se poate observa că rafinamentul și eleganța sunt atributele ce caracterizează cel mai bine casa vedetei.

„Sunt Leoaică, îmi place mult acasă și casa trebuie să mă reprezinte, categoric. Am tot achiziționat piese de mobilier sau artă, iubesc materialele de calitate, culorile neutre, stilul art-deco… E mult de povestit aici, sunt extrem de pasionată de decorul interior, de curățenie și cozyness… Gătesc des, invit prieteni la masă, îmi fac singură piața și curățenia (sunt moldoveancă, la naiba!). Diva e activată doar la ieșirile în oraș, la filmări, când e neapărat nevoie de prezența ei', a declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA!.

Perdelele în formă de rochii, picturile nud, statuile cu femei goale, și scaunul cu fese în relief au atras imediat atenția oamenilor. Scaunul a fost proiectat de arhitectul italian Fabio Novembre și s-a vândut cu circa 400 de dolari. În plus, se pare că vedeta își ține pantofii sexy pe rafturile din bibliotecă.

„Îmi iau inima-n dinți și vă invit la mine… acasă! În fiecare zi, pe Instagram, câte un colțișor din… lumea mea. «Acasă» e povestea fiecărui suflet care o locuiește și orice «acasă» e bucurie și tihnă. Nu e musai să ne placă tot ce le place altora, pentru că e o treabă prea personală, în care fiecare își colorează viață și pereții cum simte, în care fiecare are matrița lui de confort și inspirație… Nici nu cred că are mare importanță cu ce decorăm casa, ci cu câtă viață, iubire și armonie o umplem…', le transmitea Mihaela Rădulescu fanilor ei în trecut pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni