• PRO TV
  • În curând devine majoră, dar tatăl ei refuză să o vadă de mai bine de 10 ani. Cum au surprins-o paparazzii pe Suri Cruise

În curând devine majoră, dar tatăl ei refuză să o vadă de mai bine de 10 ani. Cum au surprins-o paparazzii pe Suri Cruise

În curând devine majoră, dar tatăl ei refuză să o vadă de mai bine de 10 ani. Cum au surprins-o paparazzii pe Suri Cruise

Are doi părinți celebri, însă ea este ținută departe de lumina reflectoarelor. Fiica lui Kate Holmes și a lui Tom Cruise a fost crescută în ultimii 10 ani exclusiv de mama ei.

Presa tabloidă a scris că actorul a refuzat să își mai vadă fiica după divorțul de Kate Holmes, care ar fi planificat în secret despărțirea de Cruise, adept al Bisericii Scientologice.

Dacă Suri și Tom Cruise s-au mai văzut în privat, acest lucru nu s-a aflat până acum. Însă, cu siguranță, paparazii nu i-au văzut niciodată împreună și nici măcar nu s-a speculat pe această temă.

Se fac 10 ani de când tatăl și fiica nu au mai fost văzuți împreună și, cel mai probabil, Cruise va lipsi și de la majoratul fiicei sale. Pe 18 aprilie Suri Cruise va împlini 18 ani.

Deși ambii părinți sunt actori consacrați, Suri stă departe de lumina reflectoarelor. Nu își însoțește mama la evenimente mondene, pe covorul roșu sau la gale cinematorafice. Paparazzii o surprind adesea pe străzile din New York, alături de mama ei sau în compania prietenelor.

Tom și Katie au divorțat în 2012, dar actrița nu deschide niciodată acest subiect. Cel mai probabil a semnat un contract de confidențialitate și nu are dreptul să vorbească despre fostul soț. Cu siguranță, toate acestea au legătură cu Scientologia, religia al cărei adept este Tom Cruise. Convingerile religioase ale actorului se pare că l-ar fi despărțit de Katie Holmes, care ar fi “fugit” de acasă, pentru a-și salva fiica.

Se spune că Biserica Scientologică nu i-ar permite lui Cruise să o vadă pe Suri, însă oficialii au negat această informație.
“Dacă și-ar dori să o vadă, ar putea face asta. Până și pușcăriașii au dreptul să își vadă copii”, a spus o sursă apropiată actorului în New York Post.

Gallery

Tom Cruise este însă apropiat de fiul pe care l-a adoptat cu Nicole Kidman. Connor Cruise, ca și tatăl său, este membru al bisericii Scientologice și are o mulțime de avantaje financiare datorită acestui lucru.

Despre relația sa cu Bella, fiica adoptivă, nu se cunosc prea multe, aceasta preferând să stea departe de lumea mondenă. Însă, când s-a căsătorit, în 2015, nici Nicole Kidman și nici Tom Cruise nu au participat la ceremonie.

Sursa foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni