• PRO TV
  • Tom Cruise, amorezat lulea de iubita rusoaică! Cine e și cum arată Elsina Khayrova și ce legături are tatăl ei cu Vladimir Putin

Tom Cruise, amorezat lulea de iubita rusoaică! Cine e și cum arată Elsina Khayrova și ce legături are tatăl ei cu Vladimir Putin

Tom Cruise, amorezat lulea de iubita rusoaică! Cine e și cum arată Elsina Khayrova și ce legături are tatăl ei cu Vladimir Putin

Tom Cruise (61 de ani) este la un pas de a-și oficializa relația cu Elsina Khayrova, o rusoaică focoasă în vârstă de 36 de ani.

Gallery

​Tom Cruise (61 de ani) este la un pas de a-și oficializa relația cu Elsina Khayrova, o rusoaică focoasă în vârstă de 36 de ani.

Actorul a petrecut mai multe nopți în apartamentul Elsinei din Knighsbridge, Londra, care valorează nu mai puțin de 10 milioane de lire sterline.

Tom Cruise și Elsina Khayrova au participat recent la un eveniment caritabil organizat în sprijinul organizației Air Ambulance din Londra, unde prințul William a fost invitat de onoare.

Evenimentul a avut loc la hotelul de cinci stele Raffles din Londra. Tom Cruise și Elsina au sosit separat la eveniment, dar surse au povestit că au stat împreună toată seara. Khayrova a postat pe Instagram fotografii și un videoclip cu ea într-o rochie de seară neagră de la gala caritabilă. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Elsina Khayrova (@elsina_k)

O sursă a declarat pentru Daily Mail că cei doi nu-și mai ascund relația în cercurile apropiate de prieteni.

„Este bine cunoscut în cercul Elsinei că ea și Tom formează un cuplu. Au devenit foarte apropiați în ultimele săptămâni, dar au mare grijă să nu fie fotografiați împreună, deoarece vor să-și păstreze intimitatea. (…) Tom a rămas peste noapte în apartamentul Elsinei, care, după cum vă puteți imagina, este un loc foarte frumos. Le place să iasă împreună și fac multe dintre lucrurile pe care le fac cuplurile normale”, a mai declarat sursa.

Daily Mail mai scrie că Tom și Elsina au luat cina la o serie de restaurante exclusiviste din Londra și s-au bucurat de plimbări împreună prin Hyde Park, în timp ce erau deghizați.

Cine este Elsina Khayrova, noua iubită a lui Tom Cruise

Actorul de la Hollywood și modelul rus s-au întâlnit pentru prima dată în decembrie, anul trecut, în timpul unei petreceri în Mayfair. Un invitat a declarat: „Erau de nedespărțit, în mod clar un cuplu. El părea să fie îndrăgostit de ea”,

Elsina a fost căsătorită anterior cu Dmitry Tsvetkov, în vârstă de 43 de ani, care a susținut că lupta lor acerbă de trei ani pentru divorț l-a costat 150 de milioane de lire sterline.

După ce au apărut zvonuri că fosta sa soție și Tom Cruise ar forma un cuplu, Tsvetkov  a declarat pentru Daily Mail că a cheltuit 10 milioane de lire sterline pe haine și alte 2 milioane de lire sterline pe genți în timpul mariajului de 11 ani.

Dmitry Tsvetkov a spus că starul Top Gun „ar trebui să își țină ochii și portofelul larg deschise".

Tatăl Elsinei are legături cu Vladimir Putin

Elsina s-a născut în Rusia, dar acum este cetățean britanic și locuiește la Londra. Elsina este fiica lui Rinat Khayrova, un membru al Poliției Militare Ruse. Rinat este un susținător al președintelui rus Vladimir Putin, potrivit diferitelor rapoarte online.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni