• PRO TV
  • Cine este Olivia Dunne, tânăra supranumită „cea mai frumoasă gimnastă din lume”. Are milioane de fani pe Instagram și câștigă cel puțin 30.000 de dolari pentru o singură postare

Cine este Olivia Dunne, tânăra supranumită „cea mai frumoasă gimnastă din lume”. Are milioane de fani pe Instagram și câștigă cel puțin 30.000 de dolari pentru o singură postare

Cine este Olivia Dunne, tânăra supranumită „cea mai frumoasă gimnastă din lume”. Are milioane de fani pe Instagram și câștigă cel puțin 30.000 de dolari pentru o singură postare

Are 21 de ani, un chip angelic și un trup pe măsură și a fost supranumită „cea mai frumoasă gimnastă din lume”. Fostă membră a echipei naționale a SUA și actuală membră a echipei feminine de gimnastică LSU Tigers, Olivia Dunne nu face furori doar la concursuri ci și pe rețelele de socializare.

Gallery

​Nu mai puțin de 4,9 milioane de persoane îi urmăresc zilnic postările Oliviei pe Instagram și sunt fermecați de frumusețea acesteia. Carismatică și cu un zâmbet de revistă, „Livvy ” știe cum să se promoveze și mai face și bani frumoși din asta. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Tânăra primește între 30.000 și 43.000 de dolari pentru o postare sponsorizată. În cadrul unui podcast, Olivia a dezvăluit că la un moment dat a încasat o sumă uluitoare pentru o simplă postare sponsorizată. Este vorba despre 500.000 de dolari, potrivit Daily Mail.

Cum a devenit Olivia Dunne celebră

Născută în Westwood și crescută în Hillsdale, New Jersey, Olivia a pășit prima dată într-o sală de gimnastică pe când avea trei ani. La 14 ani, a început să facă homeschooling și s-a antrenat intens în sala de gimnastică.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Olivia Dunne (@livvydunne)

Când avea 11 ani, Dunne a debutat la American Classic din 2014, terminând pe locul 28. O lună mai târziu, ea s-a clasat pe locul 12 la U.S. Classic. În 2017, ea a făcut parte din echipa națională a SUA. Și-a continuat antrenamentele în facultate la Louisiana State University, alăturându-se echipei de gimnastică LSU Tigers în 2020.

În același an și-a făcut cont de TikTok și a început să posteze filmulețe în care făcea diverse exerciții. Postările ei s-au viralizat rapid și în prezent contul ei numără aproape 8 milioane de urmăritori.

@livvy can i get a geaux tigers?! #foryou #lsu #gymnastics ♬ original sound - Olivia Dunne

La 18 ani, datorită succesului de care s-a bucurat pe social media, Olivia era deja milionară.

Atunci când nu face salturi, nu se răsucește și nu se învârte în aer, Olivia face furori în costum de baie. Ea își delectează urmăritorii cu imagini din vacanță, dar și de la ședințele foto la care participă. Frumoasa gimnastă a realizat un pictorial incendiar și pentru celebra revistă Sports Ilustrated.

Mărită-te cu mine!”, „Dumnezeule, ce priveliște!”, „Dumnezeu a avut o zi grozavă când te-a făcut!”, De azi sunt cel mai mare fan al gimnasticii”, „Ești incredibilă”, „Mi-aș dori să te găsesc sub bradul de Crăciun!”,„Femeile ca tine sunt rare!”, „Cât de norocos trebuie să fie iubitul tău”, „Ești una dintre minunile lumii”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Livvy le primește de la internauți.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni