• PRO TV
  • Inna a oferit o nouă interpretare a piesei „Hot”, iar fanii au fost cuceriți: „Este hit-ul tinereții mele”

Inna a oferit o nouă interpretare a piesei „Hot”, iar fanii au fost cuceriți: „Este hit-ul tinereții mele”

Inna a oferit o nouă interpretare a piesei „Hot”, iar fanii au fost cuceriți: „Este hit-ul tinereții mele”

Inna avea doar 22 de ani când a lansat piesa „Hot”, care i-a adus imediat succes. Recent, cântăreața a oferit o nouă interpretare, mai lentă, care a stârnit nostalgia fanilor ei.

Pe 12 august 2008, Inna a lansat piesa „Hot”, care a fost imediat îndrăgită de tineri. În acel an, melodia s-a clasat pe locul cinci în ierarhia Romanian Top 100, surclasând hit-urile unor interpreți precum Rihanna, Morandi sau Blaxy Girls. După aproximativ 16 ani, cântăreața vine cu o versiune nouă a acestei piese.

View this post on Instagram

A post shared by INNA (@inna)

Sute de comentarii au început să curgă pe pagina ei de socializare după postarea clipului. Cântăreața este îmbrăcată sexy, într-un body alb, etalându-și picioarele bronzate. 

„Este hit-ul tinereții mele”; „Al tuturor celor care au astăzi 30 de ani și peste”; „Este legendar, va rămâne în istorie”; „Este operă de artă”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor. 

Inna este una dintre cele mai de succes artiste din România, cu o carieră internațională impresionantă. Clipurile cu ea au depășit 10 miliarde de vizualizări. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume. Potrivit Kworb, este artista cu cele mai multe vizualizări pe YouTube din Europa (excluzând Regatul Unit).

Gallery

În prezent, ​Inna se pregătește pentrun un turneu grandios în SUA și Canada. 

Sursă foto, video/Instagam: INNA

Vezi și: Concert Inna

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni