• PRO TV
  • Cum a reacționat Babs când a văzut un cuplu de adolescenți sărutându-se, în plină stradă. Claudia Iosif nu a rezistat: „Atât de...”

Cum a reacționat Babs când a văzut un cuplu de adolescenți sărutându-se, în plină stradă. Claudia Iosif nu a rezistat: „Atât de...”

Cum a reacționat Babs când a văzut un cuplu de adolescenți sărutându-se, în plină stradă. Claudia Iosif nu a rezistat: „Atât de...”

Claudia Iosif, fosta parteneră a lui Dorian Popa, reacție uimitoare pe internet, după ce a surprins doi tineri sărutându-se și îmbrățișându-se în plină stradă.

Gallery

Claudia Iosif, reacție neașteptată pe rețelele de socializare

Babs s-a aflat în centrul atenției în ultima perioadă, după ce relația cu Dorian Popa a ajuns la final.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de un deceniu. După separarea de artist, Claudia Iosif a luat-o de la zero, s-a mutat într-o nouă casă, pe care și-a amenajat-o după bunul gust.

Recent, Babs le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Instagram că noul ei atelier este în pregătire.

Claudia Iosif este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează destul de des, în comparație cu perioada în care era într-o relație cu Dorian Popa.

În urmă cu puțin timp, aceasta a publicat, pe story, un videoclip cu doi adolescenți îmbrățișați, care se sărută în plină stadă. Claudiei i s-a părut extrem de emoționant momentul și l-a imortalizat, mai apoi l-a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram.

„Atât de dulci”, a scris Claudia Iosif, în dreptul imaginilor cu cei doi tineri.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni